29 / 03 / 2024

tosya emlak danışmanlığı kursu

tosya emlak danışmanlığı kursu

Tosya'da Emlak Danışmanlığı Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi. Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Merkez Müdürü Nuri Erdem, ilçede emlak sektörünün hızla büyüdüğünü söyledi.

Kastamonu Tosya'da ilk emlak danışmanlığı kursu açılacak!

Kastamonu Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Erdem, ilçede ilk defa emlak danışmanlığı kursu açacaklarını söyledi.

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Group Emlak Danışmanlığı Turizm Tekstil ve Telefon Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Zarelavasani ve Oldouz Jafarlı tarafından kuruldu.

Selner İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selner İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Yeşbek ve Selma Menteş tarafından kuruldu.

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Torist Land Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Karımı tarafından kuruldu.

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

Timondro Emlak Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!    

Timondro Emlak Danışmanlık  Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Parlak tarafından kuruldu.

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Badar Munier Raja, Raja Ahmed Abdullah, Sammar Mahmood Raja ve Shamımullah Mahmoodi tarafından kuruldu.

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azadeh Rohani Amiri ve Bahar Zarghamboroujeni tarafından kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihi Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ihsan Q. Alsalıhı tarafından kuruldu. 

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Kazanç tarafından kuruldu.

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamama ve Moaweya Nıjım tarafından kuruldu.

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FCC Property Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

tosya emlak danışmanlığı kursu Haberi

tosya emlak danışmanlığı kursu

Tosya'da Emlak Danışmanlığı Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi. Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Merkez Müdürü Nuri Erdem, ilçede emlak sektörünün hızla büyüdüğünü söyledi. 


Gelen talep üzerine ilçede daha önce 2 defa emlak danışmanlığı kursu açtıklarını bildiren Erdem, "Açtığımız kurslara katılan kursiyerlerimize müşteri hizmetleri, noter işlemleri, emlak komisyonculuğu ile ilgili yasal düzenlemeler, emlak kiralama, satışa hazırlık, satılık emlak ve pazarlama aktiviteleri konularında hocalarımız tarafından eğitim verildi" dedi. 


Erdem, 200 saat üzerinden gerçekleşen kursu 33 kursiyerin başarıyla bitirdiğini anlatarak, çeşitli kurs sayesinde 70 kişiyi belge sahibi yaptıklarını kaydetti. Tören, kursu başarı ile bitirenlere belgelerin verilmesinin ardından sona erdi. 


Kastamonu...