18 / 04 / 2024

Total Teknik Mekanik

Total Teknik Mekanik

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mekanik tesisat işleri hakkında açıklama yaptı.

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nalcı tarafından kuruldu.

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

ASYS Mühendislik Mekanik Elektrik ve Teknik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASYS Mühendislik Mekanik Elektrik ve Teknik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çetin ve Hüseyin Özkan ortaklığında kuruldu.

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emrah Markal tarafından kuruldu. 

Ata GYO, Total Teknik Mekanik ie anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mekanik tesisat işleri hakkında açıklama yaptı.

AE Arma-Elektropanç, Riverland Dubai’nin teknik müteahhitliğini üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Parks and Resorts’un merkezinde yer alan Riverland™ Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol Life projesinin teknik müteahhiti Arma-Elektropanç oldu!

AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suphi Su tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te 72 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Mustafa Çoban Müdürlüğü'nde kuruldu.

AE Arma-Elektropanç Palladium Tower’ın teknik müteahhitliğini yapacak!

Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech’ in bir firması olan AE Arma-Elektropanç Palladium Tower’ın teknik müteahhitliğini yapacak...

Nurol Tower'ın teknik müteahhiti AE Arma-Elektropanç oldu!

AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor, İstanbul’da inşaatı devam eden Nurol Tower’ın mekanik tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi

Kuveyt Türk'ün teknik müteahhiti AE Arma-Elektropanç oldu!

AE Arma-Elektropanç, Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nün elektrik-elektronik ve mekanik (MEP) işlerinin teknik müteahhitliğini ,üstlendi

Total Teknik Mekanik Haberi

Total Teknik Mekanik

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kocasinan Mahallesi 145 ada ve 52 no.lu parselde kayıtlı gayrimenkulün mekanik tesisat işerinin 581 bin 927,53 TL + KDV ile Total Teknik Mekanik Elektronik'e yaptırılmasının onaylanmasına karar verildi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 07 Haziran 2018 tarihli toplantısında;

1.   Portföyümüzde yer alan; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kocasinan Mah., 145 ada ve 52 no.lu parselde kayıtlı gayrimenkulün mekanik tesisat işerinin 581.927,53 TL + KDV ile Emniyet Cad. 22/3 Emniyetevler 4.Levent //İSTANBUL adresinde mukim TOTAL TEKNİK MEKANİK ELEKTRONİK MÜH. LTD. ŞTİ.'ne yaptırılmasının onaylanmasına ve

2.   Şirketimiz ile TOTAL TEKNİK MEKANİK ELEKTRONİK MÜH. LTD. ŞTİ. arasında akdedilecek "Mekanik Tesisat Sözleşmesi"nin bu kapsamda tanzim ve imza edilmesine ve sözleşmenin hüküm ve şartlarının onaylanmasına,...