28 / 03 / 2024

Towers Life avm ne zaman açılacak

Towers Life avm ne zaman açılacak

İzmir'de yer alan Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life Kartal Projesi'nin yüzde 70'i satıldı!

Aralık ayında hayata geçmesi planlanan Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Onur Park Life projesinin AVM'si ne zaman açılacak?

Onur Park Life İstanbul projesi 718 konuttan oluşuyor. Projede Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Akbatı AVM'nin hemen yanı başında yükselen AVM'nin açılışı 4 yıl sonra yapılacak.

Denge Towers projesinde ön talep toplanıyor!

Denge Yapı, yeni bir projeye başlıyor. Sancaktepe’de inşa edilecek olan Denge Towers adlı yeni proje 14 katlı iki blok olarak planlandı. 120 daire ve 40 ticari üniteden meydana gelen projede ilk iki kat AVM için ayrıldı.

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi!

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi iletişim numarası 0216 506 18 61 olarak belirtiliyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Towers Life avm ne zaman açılacak Haberi

Towers Life avm ne zaman açılacak

Towers Life'ta Ağustos sonunda teslimatların başlayacağı açıklandı. Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, Eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak. 

Açıkhavada alışveriş keyfi Ziyaretçiler yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, açık havada alışveriş keyfini yaşayacak, yürüyüş parkurları ve su öğelerinin yer alacağı yeşil alanlarda dinlenebilecekler. 


Kulenin 5, 6 ve 7. katlarında yaklaşık 4 bin 225 metrekaresi kapalı 1325 metrekaresi açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis - basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi bulunuyor. Merkez Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlıyor. A kulenin 8 ile 17. Katları arasında rezidanslar, 18. katta Lounge ve 19 ile 43. katlar arasında ofisler yer alıyor. 44. Katta ise eşsiz İzmir...