20 / 04 / 2024

Toya Moda fiyatları

Toya Moda fiyatları

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Toya Moda'da teslim için geri sayım başladı!

Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti!

426 daire ve 36’ya yakın mağazadan oluşan Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti. İşte, Toya Moda kampanya detayları...

Toya Moda projesinde teslimat garantili kampanya!

Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da yüzde 10 indirim!

İstanbul Basın Ekspres'teki Toya Moda dairelerinde 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Toya Moda Projesi ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika mesafede inşa edilen projede toplam 426 daire yer alıyor. Toya Moda Projesi ödeme tablosu kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de inşa edilen projede 426 daire ve 36 ’ya yakın mağaza yer alıyor. Peki Toya Moda ne zaman teslim?

Toya Moda ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 426 daire yer alıyor. Toya Moda ödeme tablosu kapsamında teslime kadar kredi taksitlerini Toya Moda ödüyor.

Toya Moda'da peşinatlar 1.527 TL'den başlayan fiyatlarla!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres'te gerçekleştirilen Toya Moda, ev sahibi olmak isteyenlere bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuyor.

Toya Moda Evleri teslim tarihi!

Toya Moda Evleri teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. 120 aya varan vade imkanı sağlanan proje 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Toya Moda ile modayı da fırsatları da yakından takip edin!

Daire fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Moda 'da toplam 486 tane konut bulunuyor. Proje 'Toya Moda ile modayı da fırsatları da yakından takip edin' sloganı ile yükseliyor.

Sefaköy Toya Moda Rezidans!

Daire teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Sefaköy Toya Moda Rezidans projesinin satış süreci devam ediyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017!

Toya Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen Toya Moda Evleri'nde yaşam başladı. Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017...

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Toya Moda Evleri güncel fiyatları!

Toya Moda Evleri güncel fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda projesinde yaşam bu yıl Aralık ayında başlıyor...

Toya Moda fiyat listesi!

Toya Grubu'nun 426 konut ve 36 dükkan olarak hayata geçirdiği Toya Moda projesinde uygun fiyatlar ve çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda'da teslime kadar kredi ödemesi Toya Yapı'dan!

Toya Moda'da teslime kadar kredi ödemesi Toya Yapı'dan hediye. Peşinde yüzde 15 indirimin sunulduğu Toya Yapı Evleri'nde fiyatlar 294 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Toya Moda Rezidans fiyatları!

Toya Moda Rezidans fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Sefaköy Toya Moda ödeme seçenekleri!

Sefaköy Toya Moda ödeme seçenekleri arasında yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı bulunuyor. Toya Moda Evleri projesinde daire fiyatları 294 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Küçükçekmece Toya Moda daire fiyatları!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 426 daire ve 36’ya yakın mağaza bulunuyor. Küçükçekmece Toya Moda daire fiyatları 167 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda kampanya detayları!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Rezidans'ta daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. İşte Toya Moda kampanya detayları...

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda fiyatları Haberi

Toya Moda fiyatları


21 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Toya Moda Evleri projesi Toya Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Toya Moda Evleri projesi İstanbul Sefaköy'de yer alıyor.


24 Nisan'a kadar ödeme kampanyasının devam edeceği Toya Moda Evleri'nde taksitler teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri'nde 0,99 faiz oranı üzerinden taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Peşinde yüzde 15 iskonto yapılıyor.


Sefaköy Toya Moda Evleri projesinde daire teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılacak. Toya Moda Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Toya Moda'da 1+0 daireler 294 bin liradan, 1+1 daireler 396 bin liradan, 2+1 daireler 617 bin liradan, 3+1 daireler 854 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Toya Moda Evleri Sefaköy projesinde daire büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde 426...