26 / 04 / 2024

toya moda iletişm

toya moda iletişm

Toya Moda projesi lansmana özel 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışla sunuluyor. Toya Moda projesinde stüdyo 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Toya Moda'da teslim için geri sayım başladı!

Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda'da banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

toya moda iletişm Haberi

toya moda iletişm


Toya Moda Basın Ekspres Yolu'nda Toya Yapı tarafından hayata geçirildi. Toya Moda 4 blok halinde yükseliyor. Proje toplam 100 metrekarelik alan üzerine inşa edildi.



Toya Moda projesinin yüzde 70'lik kısmı yeşil alan için ayrıldı. Toya Moda projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında dairelerin alanları 37 metrekareden başlayıp 151 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki konutların tamamında balkon mevcut.



Toya Moda  Atatürk Havalimanı'na 3 dakikalık, İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakikalık mesafede konumlandırılıyor. Proje teslimleri Aralık 2016 olarak planlanıyor.



Toya Moda'da dans-pilates, açık-kapalı yüzme havuzu,açık-kapalı çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, buhar banyosu, squash,suna ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.