26 / 04 / 2024

Toya Moda ulaşım

Toya Moda ulaşım

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Toya Yapı imzası taşıyan Toya Moda projesini inceledi. İşte inşaat sektörünü modayla buluşturan o projenin detayları...

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Toya Moda lokasyon bilgileri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen projede daire alanları 40 metrekareden başlıyor. Toya Moda lokasyon bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 426 daire yer alıyor. Toya Moda ödeme tablosu kapsamında teslime kadar kredi taksitlerini Toya Moda ödüyor.

Toya Moda'da stüdyo daireler 245 TL'ye!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Toya Moda'da stüdyodan 3+1' farklı büyüklükte 426 daire bulunuyor. 4 bloktan oluşan sitede fiyatlar 245 bin liradan başlıyor.

Toya Moda Sefaköy ev fiyatları!

Toya Moda Sefaköy ev fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplam 486 adet konuttan meydana gelen proje Yeşilköy’e ve Bakırköy'e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda daire fiyatları!

Toya Moda daire fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri yer alıyor.

Toya Moda ev fiyatları!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Yapı Toya Moda projesinde 486 adet daire yer alıyor. Toya Moda ev fiyatları 225 bin TL 'den başlıyor.

Toya Moda'da peşinatlar 1.527 TL'den başlayan fiyatlarla!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres'te gerçekleştirilen Toya Moda, ev sahibi olmak isteyenlere bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuyor.

Toya Moda Evleri'nde 9 bin TL peşinat!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Toya Moda Evleri'nde 9 bin TL peşinat imkanı devam ediyor.

Toya Moda'da yeni yıl kampanyası! 9 bin lira peşinat!

Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda, yeni yıla özel kampanya ile ev sahibi olma fırsatı veriyor. Aralık 2016'da teslim edilecek daireler 215 bin liradan başlıyor.

Toya Moda’dan yeni yıla özel kampanya!

Dairelerin peşin satış fiyatlarının 215 bin liradan başladığı Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda, yeni yıla özel kampanya ile konut sahibi olma fırsatı veriyor.

Toya Moda'da 9 bin TL peşinatla taksitler bir yıl erteleniyor!

Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen 'Toya Moda" projesi konutta moda anlayışını değiştiriyor. Toya Moda 'da 9 bin TL peşinatla taksitler bir yıl erteleniyor.

Toya Moda'da 559 bin liraya 3+1!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 559 bin liradan başlangıç gösteriyor. projede dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.

Toya Moda'da 262 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa yakası Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları peşin veya kredili ödemelerde 262 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Toya Moda'da teslim için geri sayım başladı!

Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda'da banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Toya Moda ulaşım Haberi

Toya Moda ulaşım

Konut sektöründe proje geliştiren firmalar arasında bir araştırma yapsanız, en az rastlayacağınız şey kurum stratejisidir. Firmalar çoğunlukla projelerini geliştirme ve kısa zamanda satışı tamamlama telaşmdadır. Zannederler ki en kıymetli şeyleri projeleri. Oysa bir kurumun en değerli şeyi kurum kültürüdür. Kurum stratejisidir. İşte bu hafta size tanıttığım projenin bence en dikkat çekici tarafı, projeyi geliştiren firma. Bir yerlere yazın, Toya Yapı önümüzdeki yıllardaki sektör liderlerinden biri.


Projenin en dikkat çekici özelliği ortak alanlarının ve proje detaylarının özel tasarım, hatta çok özel tasarım olması. Zira bu tasarımlar Türkiye ve moda denilince akla ilk gelen uluslararası isimlerden olan Dice Kayek'e ait. Genellikle bu tür radikal seçimler, bir modacının bir inşaat projesinde yer alması, zorlama bir halkla ilişkiler projesi gibi algılanır. İşte tam...