26 / 04 / 2024

Toya Modada faiz düştü vade uzadı

Toya Modada faiz düştü vade uzadı

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Next'te aylık 1.960 TL'den başlayan taksitlerle!

Toya Next’te 120 ay vade ve %0,70 faiz oranıyla aylık 1.960 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor. 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede peşinatlar, teslim döneminde ödenmeye başlıyor.

Toya Yapı Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toya Yapı Toya Moda ödeme seçenekleri arasında sıfır faizle, uygun faiz oranları ve yüzde 5 peşinatlı ödeme alternatifleri sunuluyor. Toya Yapı Evleri'nde 294 bin liradan başlıyor...

Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti!

"Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti" sloganıyla tanıtılan Toya Moda Residence'de 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Proje 21 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Toya Moda'da banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da!

"Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da" sloganıyla tanıtılan proje İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Projede 50 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

Toya Moda'da 185 bin TL'ye 1+0! 36 ay sıfır faiz!

20 bin metrekare alanda yaşama geçirilen Sefaköy Toya Moda projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Toya Modada faiz düştü vade uzadı Haberi

Toya Modada faiz düştü vade uzadı

Toya Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanısıra, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da içeriyor. Bunun dışında projede, 24 aya sıfır, 60 aya yüzde 0.59, 120 aya yüzde 0.79 olan yeni faiz oranları ile yatırım için de imkan sunuluyor.    

 

Stüdyodan 3+1’e kadar toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağaza bulunan projede ortak alan tasarımlarından iç mekan tasarımlarına kadar detaylar ise Dice Kayek imzası...