20 / 04 / 2024

Toya Next iletişim bilgileri

Toya Next iletişim bilgileri

Toya Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde akıllı yaşam çözümleri ile teknoloji ve konforu, form ve fonksiyonu birleştiren yeni projesi Toya Next’i, efsanevi Kara Şimşek dizisinin kahramanı geleceğin, teknolojinin ve aklın simgesi olan KITT ile birlikte tanıttı.

Toya Next Evleri satış ofisi!

Toya Next Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toya Next projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Next'te fiyatlar lansmana özel 298 bin TL'den başlıyor!

Toya Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde akıllı yaşam çözümleri ile teknoloji ve konforu, form ve fonksiyonu birleştiren yeni projesi Toya Next’i, efsanevi Kara Şimşek dizisinin kahramanı geleceğin, teknolojinin ve aklın simgesi olan KITT ile birlikte tanıttı.

Toya Next Evleri iletişim!

270 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Toya Next Evleri Toya Yapı tarafından inşa ediliyor.Toya Next Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Toya Moda Rezidans iletişim!

Toya Moda Rezidans iletişim için 0212 424 54 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık mesafede olan projede 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Yapı Toya Moda iletişim bilgileri!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 37 metrekareden başlıyor. Toya Yapı Toya Moda iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Yapı Toya Moda iletişim!

Toya Yapı Toya Moda iletişim numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de inşa ediliyor. Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Moda Konutları iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde 9 bin lira peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Toya Moda Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Toya Moda Sefaköy iletişim!

Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade yapılabilen Toya Moda Konutları'nda daire fiyatları 215 bin liradan başlangıç gösteriyor. Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda iletişim!

Sefaköy Toya Moda iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, masa tenisi, fitness center bulunuyor...

Toya Next iletişim bilgileri Haberi

Toya Next iletişim bilgileri

İmza attığı her projede, daha iyi bir yaşam sunmayı amaçlayan Toya Gayrimenkul, “Art & Smart” konseptiyle tüm ayrıcalıkları birleştirdiği yeni nesil projesi Toya Next’i, bugün  Toya Gayrimenkul İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Aksöyek ile Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selman Yurdakul’un yanı sıra 1980’lerin efsanevi dizisi Kara Şimşek’in kahramanı KITT’in de katılımı ile The Raffles Hotel’de tanıttı. 


Toya Gayrimenkul’ün yeni nesil projesi olan Toya Next, akıllı yaşam çözümleri ile geleceğin kapılarını aralıyor. Özgün mimari çözümlerle yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanma anlayışı ve akıllı yaşam teknolojileri ile geliştirilen projede tasarım ve fonksiyon bir arada sunuluyor. Toplam 300 milyon TL yatırımla, 19 dönüm arsa üzerinde üç blok ve ticari ünitelerden oluşan Toya Next’te, 488 konut ve 7.500 metrekarelik ticari...