29 / 03 / 2024

Toyota Adapazarına yatırım yapacak

Toyota Adapazarına yatırım yapacak

Toyota, Adapazarı'nda yapacağı yatırımla ilgili resmi açıklamada bulundu. Nikkei ajansının haberine göre Adapazarı'nda üretilecek SUV model için 187 milyon dolar (20 milyar yen) yatırım yapılacak.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Altında tehlike çanları çalıyor! Altına yatırım yaptıysanız yandınız! Kötü günler bekliyor

Altın fiyatlarında deprem haftasına girdik. Tehlike çanları altın için çalıyor. Dünyaca ünlü analistler ise kötü haberi vererek, ileriye dönük yapılan altın yatırımının daha da aşağı çekeceğini söylüyor. İşte detaylar…

Toyota'dan dev yatırım! 5,3 milyar dolar...

Toyota, elektrikli araçlara batarya üretmek için Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor. Yatırımın büyük kısmının Japonya'da olacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

Altına yatırım yapacaklara flaş uyarı! Emlak Kulisi yine en doğruyu ilk yazdı

Altına yatırım yapacak vatandaşlara geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların doğruluğu bugün altın fiyatlarının geldiği durumdan sonra resmen kanıtlandı. İşte altın yatırımcılarına yapılan önemli uyarının detaylar...

Altına yatırım yapacaklar dikkat! Dev bankadan rekor tahmin

Altına yatırım yapmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği dev Alman bankasından Haziran 2023 yılı için yeni bir tahmin geldi.

Toyota Adapazarına yatırım yapacak Haberi

Toyota Adapazarına yatırım yapacak

Yatırım sonucu üretime 2016'da geçileceği belirtilen açıklamada Adapazarı'ndaki tesislere yapılacak yatırımla yıllık üretime ek olarak 100 bin araç üretilecek.


Toyota bu yatırımla üretilecek SUV modeli araçları Türkiye'ye yakın pazarlara ve Asya pazarına ihraç edecek.


Yatırımla birlikte hem hibrit hem de benzinle çalışan kompakt SUV model üretilecek. Hibrit SUV'da yeni Prius'ta kullanılan çevre dostu HV sistemi bulunacak. Toyota'nın Paris'te tanıttığı konsept C-HR modeli üretilecek yeni modelin bazını oluşturuyor.


Adapazarı'nda üretilecek SUV modeller Toyota'nın RAV4 modelinden daha küçük tasarlandı.


Toyota Adapazarı tesislerinde iki modelin üretimine de devam ediyor. Yeni Corolla kompakt modelin üretimine geçen yıl başlayan firma bu modeli İsrail, Rusya ve diğer yakın pazarlara sürecek. Toyota Adapazarı'nda aynı zamanda Verso minivan modelini AB pazarlarına ihracat için...