26 / 04 / 2024

Toyota Plaza Kar haliç ulaşım

Toyota Plaza Kar haliç ulaşım

Toyota’nın 58’nci ve en yeni plazası İstanbul’da açıldı. Toyota’nın İstanbul’daki 10’ncu yetkili satış ve servis noktası olan Toyota Plaza Kar, Haliç Köprüsü girişinde faaliyetine başladı.

Toyota Corolla Cross Ocak listesi güncellendi...

Dev otomobil markası Toyota Ocak ayında tüketicinin yüzünü güldürecek yeni bir liste ile meraklılarının karşısına çıktı. Toyota Corolla Cross Ocak ayı güncel fiyat listesi.

Toyota RAV4 2023 fiyat listesinde çılgınlık; SUV sürprizi

Toyota'da 2023 Mayıs fiyatları ortaya çıktı. Markanın SUV modeli RAV4'te sürpriz fiyatlarıyla alıcılarının karşısına çıktı. İşte Toyota RAV4 2023 fiyat listesi...

Toyota Corolla Cross Hybrid yeni yılı nasıl karşıladı? Fiyatı ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Toyota Corolla Cross Hybrid'in 2023 Ocak ayı fiyat listesi belli oldu. Peki Toyota Corolla Cross Hybrid ne kadar oldu? İşte Toyota Corolla Cross Hybrid 11 Ocak 2023 fiyat listesi..

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Koray GYO Yapı Kredi Plaza'dan 9.3 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO Yönetim Kurulu'nun kararıyla, ekspertiz değeri KDV hariç 9 milyon 385 bin TL, KDV Dahil 63 bin TL kira geliri olan Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 25 no'lu bağımsız bölüm KDV hariç 9 milyon 300 bin TL bedel karşılşığında satın alındı.

Antalya 2000 Plaza 10.6 milyon TL'ye Kar Otomotiv'e satıldı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya 2000 Plaza'yı 10 milyon 600 bin TL+KDV bedelle Kar Otomotiv'e sattı...

Antalya 2000 Plaza, Kar Otomotiv'e satıldı!

Antalya Muratpaşa'da yer alan Antalya 2000 Plaza 10.6 milyon TL bedelle Kar Otomotiv'e satıldı.

Bursa Osmangazi'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli Osmangazi İlçesi Alaşar Mahallesi'nde yer alan Toyota Plaza tarafından kullanılan arsa konumundaki taşınmaz 4 milyon 76 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

Kepez Toyota Bakırcılar Plaza imar planı değiştirildi!

Kepez İlçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi'nde hizmet veren Toyota Bakırcılar Plaza'nın imar planlarında akaryakıt istasyonu olan 25031 ada/57 nolu parseli ticari alana çevrilerek hem emsal artışı sağlandı hem de plaza yasalaştı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Yenimahalle Ak Plaza İş Merkezi icradan satılıyor!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan Ak Plaza İş Merkezi satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Toyota Plaza Kar haliç ulaşım Haberi

Toyota Plaza Kar haliç ulaşım


Toyota’nın 58’nci ve en yeni plazası İstanbul’da açıldı. Toyota’nın İstanbul’daki 10’ncu yetkili satış ve servis noktası olan Toyota Plaza Kar, Haliç Köprüsü girişinde faaliyetine başladı.


Yapılan açıklamaya göre Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Kar, 5 bin metrekarelik toplam alana sahip. Toyota Plaza Kar’da satış ve satış sonrası hizmetler için 40 kişilik uzman bir ekip bulunuyor. 

  

Toyota’nın İstanbul’daki en yeni plazasıyla hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Doğan Mutluol, 30 yıldır otomotiv sektöründe olduklarını belirterek  “Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bugüne kadar Citroen ve Ford bayiliklerimizle Topkapı Cevizlibağ’da hizmet veriyorduk. Bundan sonra Haliç’te yer alan yeni tesisimizde Toyota’nın yanı sıra Citroen ve Ford markalarını da...