25 / 04 / 2024

Trabzon Akyazı tünel inşaatı

Trabzon Akyazı tünel inşaatı

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğu yapımı devam eden Kanuni Bulvarı'nın yapımın tamamlanmasıyla kent merkezinin iki kat büyüyeceğini söyledi. Gümrükçüoğlu, Akyazı tünellerinin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesinin su altındaki canlıların tanıtılması ve bölge turizminde alternatif oluşturulması için hayata geçirilecek olan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı.

Trabzon Tünel Akvaryum'un ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye 9 firmadan teklif geldi...

Tünel Akvaryum ihale süreci Aralık ayında başlayacak!

Trabzon'da su altı canlılarının tanıtılması ve alternatif turizme katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilecek olan  "tünel akvaryum" için ihale süreci yakında başlayacak. 

Trabzon'a Akvaryum Tünel geliyor!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi, kentin doğal güzelliğini turizm potansiyeliyle birleştirmeyi amaçlayan güzel bir proje başlattı. Proje, tarihi Zagnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak 'Tünel Akvaryum' olarak tasarlandı.

Trabzon Akyazı Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon kesiminde yapımı süren, yangın, kaza gibi acil durumlarda araçlara iki tüp arasında geçiş imkanı sağlanması bakımından Türkiye'de tek olan Akyazı Tüneli bitme aşamasına geldi.

Trabzon Akyazı tünellerinin inşaatında sona gelindi!

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğu yapımı devam eden Kanuni Bulvarı'nın yapımın tamamlanmasıyla kent merkezinin iki kat büyüyeceğini söyledi. Gümrükçüoğlu, Akyazı tünellerinin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

İstanbul'a 3 yeni tünel geliyor!

İstanbul’da birkaç yıldır bekleyen tünel projeleri tekrar başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016’nın başında trafiğini rahatlatmak için 3 yeni tünel projesine start verecek.

Yalıkavak yolu tünel çalışması başlıyor!

Yalıkavak yolunu rahatlatması düşünülen duble yol ve tünel çalışmasına, önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. Yapılacak tünel projesinin 2 yılda bitirilmesi planlanıyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı tünel inşaatı Haberi

Trabzon Akyazı tünel inşaatı

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğu yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı ile ilgili açıklamalarda bulundu,  yapımın tamamlanmasıyla kent merkezinin iki kat büyüyeceğini söyledi. Trabzon’un son yıllarda aldığı en büyük bütçeli yatırımda çalışmaların aralıksız sürdüğüne işaret eden Gümrükçüoğlu, Akyazı tünellerinin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti.


Akyazı tünellerinde uygulanan araç geçiş sisteminin Türkiye’de bir ilk olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, tünellerde tahkimat çalışmalarının tamamlandığını ve çift tüp olarak inşa edilen tünellerde sol tüpün 2 bin 470, sağ tüpün ise 2 bin 475 metre uzunluğunda olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:


“Sol tüpte beton işi de bitirilmiş, sağ tüpte ise devam etmektedir. Sol tüpte halen kablo kanalları imal ediliyor. Otoyol standardında inşa edilen Kanuni Bulvarı tünelleri, üç şerit gidiş, üç şerit geliş olarak düzenlenmektedir. Tüplerin...