19 / 04 / 2024

Trabzon Arzum Yapı Kooperatifi

Trabzon Arzum Yapı Kooperatifi

Trabzon Arzum Yapı Kooperatifi'nde yer alan arsa ve binanın satılan kısmının değeri 6 milyon 634 bin 316 liradan ihaleye çıkıyor...

5 soruda TOKİ Trabzon Sosyal Konut Projesi 2022! Trabzon ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Trabzon projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Trabzon 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Trabzon 2022 başvurusu…

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Trabzon'da 446 riskli yapı tespit edildi!

Karadeniz bölgesinde 1950 riskli yapı tespit edildi. Trabzon'da da 46 riskli yapı olduğu belirlendi. Bölgede riskli binalarda yaşayan 2 bini aşkın ailenin, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni evlere taşınması planlanıyor. Ancak aileler hala riskli binalarda yaşamaya devam ediyor.

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Trabzon’a planetaryum ve bilim merkezi yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 12 milyon yatırımla planetaryum ve bilim merkezi yapımı için çalışmalara başladı. 

Trabzon'da 22.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 22 milyon 904 bin 846 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Trabzon Millet Bahçesi yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Trabzon'da yapımı devam eden Millet Bahçesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.  Yatırım Programı'nda Trabzon Şehir Hastanesi yatırım bedeli 882 milyon 940 bin 240 TL belirlenmişken, ihaledeki maliyet 1 milyar 371 milyon 565  bin 604 TL oldu.

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Trabzon Otogarı'nın ihalesi Haziran'da!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Arzum Yapı Kooperatifi Haberi

Trabzon Arzum Yapı Kooperatifi




T.C. TRABZON 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLÂNI

Dosya No: 2007 / 243 ES. Örnek No : 27*


İş bu satış ilanı İİK:nun 127, maddesine göre tapuda adresi bulunmayan ilgililere ve tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olunacağı ilan olunur.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Taşınmazlar

1- Trabzon ili Merkez ilçesi Soğuksu Köyü, 132 Ada, 1 Parseldi O Cilt, 901 Sayfa No da kayıtlı 3.626,30 m2 yüz ölçümlü taşınmazın S.S Arzum Konut Yapı Koop. Ne ait olanı "4804598/7801530 hissesi


A) ARSA DEĞERİ

Trabzon ili, Merkez Soğuksu Köyü, Ada 132, Parsel 1 'de bulunan taşınmaz, her türlü belediye ve sosyal hizmetlerden faydalanmaktadır. Şehir merkezine otobüs ve dolmuş ile ulaşım imkanı vardır. Bu parselin imar durumu incelendiğinde, parsel üzerinde ayrık...