19 / 04 / 2024

trabzon çömlekçi kentsel dönüşüm

trabzon çömlekçi kentsel dönüşüm

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında TOKİ tarafından satın alınan binaların yıkımına yeniden başladı.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor.

Trabzon Çömlekçi’de kentsel dönüşüm isyanı!

Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma, Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etabı için hak sahiplerine düşük ücret teklif edildiğini savundu.

Trabzon Çömlekçi'deki kentsel dönüşümde görüşmeler başladı!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülmekte olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, ikinci etap kentsel dönüşüm alanındaki kamulaştırmalar için hak sahipleri ile görüşmelere yarın başlanıyor.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esentepe Mahallesi'nde kamulaştırılan 42 binanın yıkımlarının devam ettiği bildirildi.

Çömlekçi ikinci etap için imzalar atıldı!

Türkiye’nin metrekare başına en çok kentsel dönüşüm yapılan ili olan Trabzon’da hızla devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü imzalandı.

Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon'u dönüşümle nakış gibi işleyeceğiz!

Trabzon'u Devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kenti nakış gibi işleyeceklerini söyledi.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşümün 1. etabında 80 bina yıkıldı!

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 80’e ulaştı. 134 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı alanda, şimdiye dek 132 binanın kamulaştırılması tamamlanırken kalan 2 binanın kamulaştırılması için de süreç devam ediyor.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına devam ediyor. Birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 80’e ulaştı.

Trabzon Çömlekçi'de 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor.132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. Bugüne kadar 73 milyon TL kamulaştırma ücreti ödenen alanda kamulaştırılan binalardan 55’inin yıkımı tamamlandı.

Çömlekçi’de yıkımlar hızlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! 157 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 157 yeni konutu aman kaçırmayın....

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Çatalca Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

TOKİ Başkanı Bulut'tan Trabzonlulara müjde! O proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon'da "Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi" şantiyesindeki işçilere iftar programı düzenledi.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Murat Kurum: 300 bin konutun inşaatı aralıksız devam ediyor!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

trabzon çömlekçi kentsel dönüşüm Haberi

trabzon çömlekçi kentsel dönüşüm

Trabzon'ın Ortahisar ilçesinde Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşti Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törende konuşan Kurum, "An itibariyle ülke genelinde yatırım değeri 100 milyar lira olan 300 bin sosyal konut ve kentsel dönüşüm konutumuzun inşası için pandemi süreci dahil hiçbir şekilde durmadan, duraksamadan harıl harıl çalışıyoruz." açıklamasını yaptı.

Çömlekçi Mahallesi'nde ilk etabın temellerini attıklarını söyleyen Kurum, 90 bin metrekarelik alanda inşa edilecek çalışmaya Trabzon'a yakışacak projenin hayata geçirildiğini dile getirdi.

Hızlı ve gönüllü bir kentsel dönüşüm yapıldığını belirten Kurum, "Kimseyi yerinden etmeden, vatandaşımız ne istiyorsa, vatandaşımızla bir ve beraber olmak suretiyle yapmaya gayret gösteriyoruz. Parasını isteyene parasını vermek suretiyle, 'ben buradan ayrılmak istemiyorum, ben Çömlekçi'de çocukluğumu yaşadım, gelin oldum, damat oldum, burada hatıralarım var,...