28 / 03 / 2024

trabzon doğal yaşam alanı projesi

trabzon doğal yaşam alanı projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinde sona gelindi!

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlanırken proje yaklaşık 4,5 milyon TL’ye mal oldu.

Türkiye'nin en büyük doğal yaşam alanı Trabzon'da inşa edilecek!

4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. Peki HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede hayata geçiriliyor?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

İzmir'de Doğal Yaşam Köyü kurulacak!

Varlık odaklı projelerle Yarımada bölgesini kalkındırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle Urla’ya Doğal Yaşam Köyü’nü kuruyor.

trabzon doğal yaşam alanı projesi Haberi

trabzon doğal yaşam alanı projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyetli "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı tamamlandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çağlayan Mahallesi'ne bağlı Kendirli mevkisinde Orman ve Su İşleri Bakanlığınca belediyeye tahsis edilen 89 dönümlük arazide Mart 2014'de başlayan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi kurma çalışmasını tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Doğu Karadeniz hatta Türkiye için önemli olan projenin, "Her canlı kıymetlidir" düşüncesinden hareketle hayata geçirildiğini belirten Gümrükçüoğlu, merkezin her canlıya ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.


Merkezin, arazinin yaklaşık 10 bin metrekarelik bölümünde inşa edildiğine dikkati çeken Gümrükçüoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, Bakanlığın Trabzon'a ve bölgeye yapılan önemli yatırımları arasında sayılabilecek projeye verdiği...