18 / 04 / 2024

Trabzon Gülcemal Projesi son durum

Trabzon Gülcemal Projesi son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Trabzon'un yatırım projelerinde çalışmalar sürüyor!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin bir kısmını yerinde inceledi.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un vizyon projelerinden olan Gülcemal projesini inceledi.

Trabzon Gülcemal Projesi için anket!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi için yeni bir anket çalışması başlattı. Gerçekleştirilen ankette, vatandaşlara sahil alanında neleri görmek istedikleri soruluyor.

Pazarkapı projesi Trabzon için dev bir adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli sahilinde başlayan ve 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sahil Dolgu Projesi (Gülcemal) tahkimat çalışmalarını inceledi.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Vizyon 2019 Projeleri arasında yer alan Sahil Dolgu Projesi’nin (Gülcemal) tahkimat çalışmaları hızla devam ediyor.

Trabzon Sahil Dolgu Projesi Gülcemal'in yapımına başlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Vizyon 2019 Projeleri arasında yer alan Sahil Dolgu Projesi’nin (Gülcemal) yapım çalışması başladı.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Gülcemal Projesi’ ile vatandaşlar denizle buluşacak" dedi. Çalışmalarına başlanan projede tahkimat yapımının 22 Eylül 2017 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Gülcemal Projesi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tahkimat çalışmaları başlatılan Gülcemal Projesi ile Trabzon’un yeni bir yaşam alanı kazanacağını ve vatandaşların denizle buluşacağını söyledi.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Trabzon Ortahisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Ortahisar 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Ortahisar projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Ortahisar 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Of 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Of projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Of 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Hayrat 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Hayrat projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Hayrat 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Arsin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Arsin projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Arsin 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Araklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Araklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Araklı 2022 sosyal konut projesi...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Gülcemal Projesi son durum Haberi

Trabzon Gülcemal Projesi son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gülcemal Projesi ile Trabzon’un denizle kesilen bağlantısının yeniden tesis edileceğini dile getirenGümrükçüoğlu, “Gülcemal’in III. etabında insanlarımızın denize girebileceği plajlar oluşturulacak” dedi.

Gülcemal Projesi’nin üç etap halinde tamamlanacağını söyleyen Gümrükçüoğlu, “Birinci etapta tahkimat ve dolgu çalışmalarımız tamamlandı. Bu etapta 250 bin metrekare alan kazandık. Şimdi II. etap tahkimat ve dolgu ihalesine çıkıyoruz. 11 Aralık’ta bu ihaleyi gerçekleştireceğiz. Bu alanda da 550 bin m2 alan kazanacağız. Projemizin III. etabı ise Ayasofya Kavşağı’ndan Ganita’ya kadar olan bölgede dolgu yapılmayacaktır. Bu etapta insanlarımızın denize girebileceği kumsallar oluşturulacaktır” diye konuştu.

Gülcemal Projesi’nin her açıdan Trabzon’a çok önemli katkıları olacağını söyleyen Gümrükçüoğlu, “Gülcemal,...