26 / 04 / 2024

trabzon imar çalışmaları

trabzon imar çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Gümrükçüoğlu, “Büyükşehir olan 14 ilden, imar yönünden bizim kadar çalışma yapmış olan başka bir şehir yok'' ifadelerini kullandı.

Trabzon'da 8 ilçenin imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 8 ilçenin 1/5000 ölçekli revizyon ve ilave nazım imar planının onaylandığını bildirdi.

Gümrükçüoğlu: Trabzon bir dünya kenti olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim dönemi boyunca vatandaşların güler yüzlü hallerinden dolayı yorgunluk hissetmediklerini belirterek, Trabzon’ u dünya kenti yapacaklarını söyledi...

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

trabzon imar çalışmaları Haberi

trabzon imar çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenledi.


Başkan Gümrükçüoğlu,Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Meydan Parkı 2. etap kentsel yenileme alanını gezdi. Gümrükçüoğlu, basın mensuplarına ayrıntılı açıklamalarda bulundu.


Gümrükçüoğlu, “Burada derme çatma binalarla belediye hizmet üniteleri oluşturulmuştu. Tarihi meydan ve tarihi belediye binasını eski haline getirmek bizim için bir sevdaydı. Hepinizin bildiği gibi ilk olarak Meydan Parkı’nı düzenledik. 4 bin m2’lik alanı 15 bin m2’ye çıkardık. İkinci etabı ise bu alanın halka kazandırılmasıydı. Adeta el yordamıyla burası ihya edildi. İskenderpaşa Camisi’ne 750 kişilik, yürüyen merpenlerle inilip çıkılan bir mescit kazandırıldı, İskenderpaşa’nın kabri ihya edildi. Tarihi binalar restore edildi. Şimdi sıra üçüncü etaba geldi. İskenderpaşa Camisi’nden Trabzon limanına bakan bölgenin de üçüncü etap olarak projelendirilmesi tamamlanmıştır. Orayı...