23 / 04 / 2024

Trabzon imar planları

Trabzon imar planları

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon'un imar planları tamamlandı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koydu.

Trabzon'da 8 ilçenin imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 8 ilçenin 1/5000 ölçekli revizyon ve ilave nazım imar planının onaylandığını bildirdi.

Trabzon'da 8 ilçenin 1/5000 ölçekli imar planı onaylandı!

Trabzon’un 8 ilçesinin 1/5.000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı

Trabzon yeniden imar ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilen 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu ve Plan Hükümlerininin de onaylandığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Trabzon’u imar ediyor!

Dün gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında Trabzon'un imar konusu ele alındı.

Trabzon'da yüksek yapılaşmalar azaltılacak!

Trabzon'da yüksek katlarla ilgili olarak sert tahliller yapan ve Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki sözlerini dinleten Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na destek geldi.

Trabzon yeniden planlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelini her yönüyle planlayacak olan imar çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon'da otel yerine yeni imar planı!

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

İmar planları askı sürelerinin 1 Mayıs’a çekilmesine tepki!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, koronavirüs nedeniyle 16 Haziran’a kadar uzatılan imar planları askı sürelerinin 1 Mayıs’a çekilmesine tepki gösterdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un imar planları tamamlandı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koydu.

Trabzon'da yeni imar planları kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantı kapsamında Of, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde yeni imar planları kabul edildi. 

Antalya'nın imar planları yapılırken eski uygarlıklardan ilham alınmadı!

Antalya, çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir yöre. Kentlerimizin imar planlarını yaparken, bunlardan hiç ilham almamışız. Hiç olmazsa balkonlarımızı çiçekle süsleyebiliriz.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Trabzon imar planları Haberi

Trabzon imar planları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ortahisar ilçesinin 1 Nolu Bostancı Mahallesi Zafonoz Yolu Caddesi'ndeki imar yolu yapımının sürdüğünü dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gümrükçüoğlu, bin 600 metrelik yolu kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarını dile getirerek şunları söyledi;

"Önemli bir yoğunluğun yaşandığı Zafonoz Yolu Caddesi'nin daha rahat hale getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Standartlara uygun, sağlam altyapısı ile son derece kaliteli bir yol inşa ediyoruz. 90 metrelik duvar yapımımızın yanında bin 600 metrelik yolu kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız."...