23 / 04 / 2024

trabzon kentsel dönüşüm çalışmaları

trabzon kentsel dönüşüm çalışmaları

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

Trabzon kentsel dönüşümle değişiyor!

Türkiye’nin en yoğun kentsel dönüşüm yapılan illerinden biri olan Trabzon’da bu alanda çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor.

Trabzon'daki kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanmalı!

TBMM'nin en genç ve çalışkan milletvekillerinden Salih Cora Kuzey Ekspres gazetesi yazarı Miraç ÖZYAĞCI'ya konuştu. Cora, Trabzon halkına önemli mesajlar verdi...

Trabzon kentsel dönüşümle temizleniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu:“Bu kentsel dönüşüm çalışmaları yapılmamış olsaydı. Trabzon’un hali nice olurdu. Bunu iyi düşünmek lazım. Trabzon kentsel dönüşümlerle adeta temizleniyor” dedi.

Trabzon'da dönüşüm kapsamında 1.254 bina yıkıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında kamulaştırılan 1.254 bina yıkıldı, hak sahibi 7 bin 64 kişiye 543 milyon 576 bin 682 lira ödeme yapıldı.

Orhan Gümrükçüoğlu dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi, Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Tabakhane Deresi’nin üzerinin açılacağını söyledi...

Abdil Celil Öz: Kentsel yenileme adım adım uygulanmalı!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ortahisar ve çevresindeki tarihi değerlerin restore edilmesi çalışmalarının, yaklaşık 2 milyon liraya mal olan büyük bir kentsel yenileme projesinin adım adım uygulanmasını gerektirdiğini söyledi.

Trabzon'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u karış karış gezerek vatandaşlardan görüş ve taleplerini dinleyerek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında hemşehrilerine ayrıntılı bilgiler veriyor.

Çömlekçi kentsel dönüşümde bina yıkımları devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. Bugünde kamulaştırılan binaların 28’i bundan önce gerçekleştirilen çalışmalarla yıkılmıştı.

Trabzon Tabakhane'deki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkımlar son sürat devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştanlacağı Tabakhane 'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Çömlekçi'de kamulaştırma için 24 milyon TL ödendi!

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Çömlekçi 1. Etap Kamulaştırma çalışmalarında bugüne kadar 27 milyon 686 bin liralık anlaşma yapılırken bunun karşılığında konutlar dâhil 24 milyon 10 bin liralık ödeme yapıldı." dedi.

Trabzon'un çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Başkan Gümrükçüoğlu: "Kentsel dönüşüm projeleri sayesinde Trabzon'umuz daha yaşanılabilir, daha modern konutların olduğu, yeşil alanıyla sosyal donatılarıyla hem ülkemizde hem de dünyada tercih edilebilir kent haline gelecek."

Trabzon Narlıbahçe'ye ilk kazma 2014 sonunda vurulacak!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu TOKİ ile birlikte yürüttükleri Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne kazmanın 2014 yılı sonunda vurulacağını söyledi

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

trabzon kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

trabzon kentsel dönüşüm çalışmaları

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 27 binanın yıkımına başlandığı açıklandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayata geçirildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, proje dahilinde Ortahisar ilçesi Çömlekçi Mahallesi için açılan acele kamulaştırma davası sonucunda 27 binanın yıkımına başlandığı belirtilen açıklamada, TOKİ tarafından hayata geçirilen proje doğrultusunda inşa edilecek 106 konut ile 20 dükkanın ihalesinin 29 Temmuz'da yapıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, inşaatın başlaması için alanda bulunan binaların yıkım çalışmalarını gerçekleştirdiği vurgulanarak, ihalesi yapılan alandaki 27 adet parsele acele kamulaştırma davası açıldığı bildirildi.

24 adet parselin de acele kamulaştırma davasının sonuçlandığı belirtilen açıklamada, "Toplam 34 milyon 911 bin 65 lira 9 kuruş kamulaştırma...