24 / 04 / 2024

trabzon kentsel dönüşüm

trabzon kentsel dönüşüm

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Türkiye'nin dört bir yanı dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon Araklı'da 118 konut ile Giresun Bulancak'ta 570 konutun yapımına başladıklarını belirtti. Kurum, aynı zamanda Ankara Saraçoğlu projesinin başladığını da belirtti.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon'da bir okul çatlaklar nedeniyle boşaltıldı!

Trabzon'un Düzköy ilçesinde binasında çatlaklar bulunan Alazlı İlkokulu ve Ortaokulu binası boşaltıldı.

Trabzon Çaykara'da kentsel dönüşüm başladı!

Çaykara Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla başlanan ve arazi kamulaştırma işlemlerinde sona gelinen Çaykara İlçesi Işıklı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkımlar başladı.

Trabzon'da izinsiz inşa edilen 160 yapı yıkıldı!

Trabzon'un 13 ilçesinde bu yılın 11 aylık döneminde izinsiz olarak inşa edilen 160 yapı yıkıldı.

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Murat Kurum: Trabzon'da taşınma sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah önümüzdeki 6 ay içerisinde de hazırlıklarımızı tamamlayarak, her bölge için eylem planlarımızı kamuoyuyla, ilgili bakanlıklarımızla paylaşarak bu süreci ülkemizin 7 bölgesinde kararlı bir şekilde yürütmek istiyoruz'' dedi.

Trabzon'da risk taşıyan binalar tespit edilecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'daki tüm ana dere vadilerinde risk taşıyan binaları bir ay içinde tespit edeceğiz. Bunları risk gruplarına göre ayıracağız ve en acillerinden başlayarak yıkacağız." diye konuştu.

Trabzon'da kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı!

Trabzon’un Zafer mahallesinde düzenlenen kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı. Bir apartmanda oturanların itirazı üzerine apartman mahalle sayıldı AKP'li eski il başkanının eşi ise muhtar seçildi.

Murat Kurum: Trabzon'da 4 milyar 624 milyon liralık yatırım yaptık!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaretinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Trabzon genelinde 4 milyar 624 milyon liralık yatırım yaptık. Devam eden yatırımlarımız da yaklaşık 510 milyon lira tutarında." dedi...

Trabzon'da bina kepçenin üzerine yıkıldı!

Trabzon'nun Çaykara ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yıkımı gerçekleştirilen bir bina kepçenin üzerine yıkıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Trabzon’da binalar yıkılınca bin 500 yıllık köprü ortaya çıktı!

Trabzon’da devam eden kentsel dönüşüm yıkımlarında bin 500 yıllık köprü bulundu. Tarihi köprünün akıbetinin ne olacağı ise merak konusu oldu...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

trabzon kentsel dönüşüm Haberi

trabzon kentsel dönüşüm

Trabzon Büyükşehir Belediyesi aralık ayı toplantıları başladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  toplantıda kentsel dönüşüm çalışmaları değerlendirmeler ele alındı. Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm içim çalışmaların belirtildiği ifade edilirken Büyükşehir Belediyesi'nde konuyla ilgili şu açıklamalar belirtildi:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızla yaptığımız toplantıların ana gündem maddelerinden biri de Pazarkapı kentsel dönüşüm çalışmasıydı. Artık burası hakkında karar verilmesi ve işe başlamamız yönünde yaklaşımımız oldu. Sayın Bakanımız da sağ olsun orayla ilgili start verdi. TOKİ, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüzle beraber Büyükşehir Belediyesi olarak orada proje çalışması başlatıyoruz. Proje çerçevesinde bazı yerler şekillenecek. Bu dönüşümün bütün bir kamulaştırma biçiminde mi yoksa kısmen bazı yerleri kamulaştırıp diğer yerleri iyileştirme noktasında olacağı konusuna da projeye göre karar verilecek.”

KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİNİN TAŞINMASI...