29 / 03 / 2024

trabzon oki projeleri 2022

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Uzungöl'ün altyapısı yenileniyor!

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tarafından gündeme getirildi.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

trabzon oki projeleri 2022 Haberi

trabzon oki projeleri 2022

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...