29 / 03 / 2024

trabzon osb son durum

trabzon osb son durum

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara 3. bölgenin açılacağını açıkladı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçeye tam tamına 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 187 adet konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor!

TOKİ Trabzon projesinde son dakika... Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor...İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Çardak OSB’de 98 parselin 92’si satıldı!

Türkiye’nin ilk özel organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Çardak 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti. OSB, son yıllarda gerçekleşen çalışmalarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Atıl kalmaktan kurtulan bölgede 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları!

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon Araklı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut TOKİ Trabzon Araklı son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

Trabzon projelerinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu devraldıkları projelerin geldiği son durumla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Zorluoğlu'nun o açıklamaları...

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019!

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.

trabzon osb son durum Haberi

trabzon osb son durum

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara tahsisi tamamlanan birinci ve ikinci etap parsellerin ardından üçüncü etap için çalışmalara geçildiğini, en kısa sürede yeni parsellerin yatırımcılarla buluşturulacağını açıkladı. 


Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nin iki etaptan oluştuğunu, bölgenin birinci etabının alt yapı çalışmalarının 2008 yılında tamamlandığını hatırlatan Hacısalihoğlu, ikinci etabın altyapısı tamamlanmadan bölgeye yoğun talep gösterildiğini ve bu talebin devam ettiğini kaydetti. Başkan Hacısalihoğlu, “Talep yoğunluğu nedeniyle ikinci etapta bulunan parsellerimizin firmalara tahsis işlemleri yapılarak yatırıma açıldı. Bu durum ikinci etapta bulunan firmalarımızın ulaşım ve alt yapıda büyük zorluklar yaşamasına neden olmuş, çözümü aşamasında da son noktaya gelinmiştir. Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgemiz hızla gelişmekte olup üçüncü etap için de çalışmalar başlatılmış olup en kısa sürede...