26 / 04 / 2024

trabzon projeleri

trabzon projeleri

 Trabzon’un çok ciddi yatırımlar aldığını dile getiren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar ilçesinde birbirinden önemli çok sayıda çalışmayı sürdürdüklerini ifade ederken, “Dev işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Trabzon'a 3 yeni yatırım müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Katlı Mekanik Otopark, Trabzon Öğretmenevi, Cudibey Ortaokulu ve yeni Kadınlar Hali projesinin inşaatlarına başlanacak. 3 yeni proje için bu yıl ihaleye çıkılacak.

Trabzon Türkiye'nin en çok dönüşüm yapılan ili!

Son yıllarda hızlı bir değişim ve gelişim sürecine giren Trabzon'u, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu anlattı. Gümrükçüoğlu hedefinin kenti dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Trabzon'daki belediye binaları yeniden canlanacak!

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu dur durak bilmiyor. Sağıroğlu, belediye hizmet binalarında gerçekleştirmek için proje çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Trabzon’a şehir hastanesi geliyor!

Trabzon’a yapılması planlanan Büyükşehir Hastanesiyle ilgili açıklamalarda bulunan mahalle başkanları,”Şehir hastanesine talibiz. Hastaneyi bölgemize istiyoruz'' dediler.

Trabzon'daki kaçak yapılaşma turizmde en büyük sorun!

Doğu Karadeniz'de bazı sorunlara acil müdahale edilmezse artan turist sayısı rakamlarda kalacak. Trabzon ve Artvin arasında yer alan bazı turizm merkezlerinde en önemli sorunların başında kaçak yapılaşma geliyor.

Trabzon'un 6 bin hektarlık alana ihtiyacı var!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır ise konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çakır, Trabzon'un yaşanabilir bir kent olabilmesi için 6 bin hektarlık alana gerek olduğunu söyledi.

Trabzon'daki kaçak yapılar anında yıkılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nda Karadeniz'in güzelliklerine değindi. Soylu, ''2016 yılında Trabzon'da hiçbir yaylada kaçak yapılan yayla evi olmayacak ve yapıldığı anda da yıkılacak'' dedi.

Trabzon'daki Spor Temalı Park'ın inşaatı tamamlanıyor!

Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanan ve 5 bin 653 metrekare alan üzerine kurulan park, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek spor temalı parkı olarak öne çıkıyor.

Trabzon'daki inşaatlar denetim altında!

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor.

Trabzon'a 300 milyonluk 3 dev proje!

7. Kentsel Altyapı Sempozyumu’nda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "Toplamda 300 milyon TL tutarındaki üç önemli projenin yapım çalışmaları önümüzdeki yıl başlayacak" dedi

Trabzon Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Erdoğdu Mahallesi’nin önemli sosyal alanlarından biri olacak ve bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi; 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bu yıl 50 milyon TL’lik yol çalışması yapacaklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu rakam büyükşehir olmanın Trabzon’a önemli bir getirisidir” dedi...

Trabzon'un sorunları çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu aynı gün içerisinde 2 Nolu bostancı mahallesi, Akçaabat Adacık Mahallesi ve Vakfıkebir’de incelemelere bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinledi.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Trabzonlulara ucuz konut müjdesinde geri sayım başladı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projeleri için geri sayım başladı. TOKİ'nin merakla beklenen Trabzon projesi Ortahisar ilçesinde inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Uzungöl'ün altyapısı yenileniyor!

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tarafından gündeme getirildi.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

trabzon projeleri Haberi

trabzon projeleri

Trabzon’un çok ciddi yatırımlar aldığını söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu , Ortahisar ilçesinde birbirinden önemli çok sayıda çalışmayı sürdürdüklerini belirtirken, “Dev işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Trabzonluların sorularını ayrıntılı olarak yanıtlarken yapımı süren projeler hakkında hemşehrilerini bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu şu şekilde konuştu: “Kanuni Bulvarının yapımına devam ediyoruz. Bu dev yatırım Trabzon’umuz için sadece bir yol yatırımı değildir. Bu kadim şehrin şehir merkezini iki kat büyütecek olağan üstü bir iştir. İşte içinde bulunduğumuz Meydan Parkı’nın eski halini unutmuyoruz. Park alanı adeta dolmuşların işgali altındaydı. Şimdi de Meydan Parkı III. etap çalışmalarımıza başlayacağız. III. etap Trabzon’un limana bakan seyir terası olacak. Trabzon şehir merkezimize Tam Otomatik Katlı Otopark kazandırıyoruz. Yapım çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bunun Karadeniz’de bir benzeri...