26 / 04 / 2024

trabzon Sümela Teleferik Projesi son durum

trabzon Sümela Teleferik Projesi son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Trabzon körfez ülkelerinin yeni gözdesi oldu!

Doğa ve yayla turizminin yanı sıra Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Köşkü gibi çok sayıda tarihi ve turistik değere sahip Trabzon, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.  

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Türk tarafından kuruldu.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Sümela Manastırı ve Ortahisar Ayasofya Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii’nin restorasyon sonrası gerçekleştirilen açılış törenlerinde konuştu.

Sümela Manastırı'nın restorasyonu tamamlandı! Bugün açılıyor!

Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda, Şubat 2016'da başlayan restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi çalışmalarında sona gelindi...

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

trabzon Sümela Teleferik Projesi son durum Haberi

trabzon Sümela Teleferik Projesi son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir yandan tebrik kabulü, yönetimdeki değişiklikler ve brifinglerle ilgili süreci ilerletirken diğer yandan da proje çalışmalarına başladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, görev süresinde icraata dökeceği projeleri kısa, orta ve uzun vadede planlayan Başkan Zorluoğlu, ilk etapta vatandaşların hayatını kolaylaştıracak ve yönetim anlayışını şehrin pek çok yerinde hissettirecek olan dokunuşları gündemine aldı. Belediyedeki kurmaylarıyla bu anlamda bir istişare toplantısı yaparak, turizm ve çevre düzenlemesi konularını ele alan Zorluoğlu, şehir merkezinde kadınlar pazarı, Meydan 3. Etap Projesi ve Meydan Parkı civarındaki sokak sağlıklaştırma çalışmaları ile turizm destinasyonlarını zenginleştirecek Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Trabzon Büyükşehirin, zamanı etkin kullanarak bir an önce...