26 / 04 / 2024

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm son durum

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çerçevesinde yıkılan bina sayısı 490’a ulaştı, geriye kalan binaların kamulaştırılması için hukuki süreç devam ediyor.

Trabzon Tabakhane'deki dönüşümde 430 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkılan bina sayısı 430’a ulaştı.

Tabakhane'de 88 bina daha kamulaştırılacak!

Tabakhane'de yıkımların devam ettiğini dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, devam etmekte olan kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanması ile Trabzon’un yeni yaşam alanlarının kazanacağını söyledi.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşümde 405 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamulaştırılan 600 binanın 405’inin yıkımı tamamlandı.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşümde 600 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi nde kamulaştırılan binaların sayısı 600'e ulaştı. Projenin tamamlanmasının ardından Trabzon yeni bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

Tabakhane'de kamulaştırma ve yıkımlar devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar devam ediyor. Tabakhane'de bugüne kadar 546 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi...

Trabzon Tabakhane'de yıkımlar sürüyor!

Tabakhane'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine bugüne kadar 1 14 milyon 837 bin TL ödeme yapıldı

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Tabakhane Vadisi’ndeki 3 katlı ev kaderine mi terk edildi?

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm son durum Haberi

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm son durum


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çerçevesinde yıkılan bina sayısı 490’a ulaştı. Yıkımlar özellikle kamulaştırmaları tamamlanan Pazarkapı Mahallesi Devlet Sahil Yolu bölgesinin güney bölümünde ağırlık kazandı. 688 binanın yıkılacağı Tabakhane’de 630 bina sahibi ile anlaşma sağlanırken,  hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 186 milyon TL ödeme gerçekleştirildi. Geriye kalan binaların kamulaştırılması için hukuki süreç devam ediyor.


Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kamulaştırılan alanlarda yıkım çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederken, kentsel dönüşümlerle Trabzon’un çehresinin değiştirildiğini kaydetti.




Trabzon Büyükşehir Belediyesi


Haber Karadeniz'den Günebakış Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yıkılan bina sayısı 490’a ulaştı. Yıkımlar özellikle kamulaştırmaları...