25 / 04 / 2024

trabzon tabakhane yatırımları

trabzon tabakhane yatırımları

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor. Tabakhane’de 626 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

Trabzon Düzköy ve Vakfıklebir’deki yatırımlar hizmete açıldı!

Düzköy ve Vakfıklebir’deki yatırımlar törenle hizmete açıldı. Açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı...

trabzon tabakhane yatırımları Haberi

trabzon tabakhane yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi kamulaştırma işlemlerinin önemli ölçüde tamamlandığı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmalarını sürdürüyor. 675 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Tabakhane’de 659 binanın kamulaştırma işlemi tamamlanırken 626 binanın yıkımı gerçekleştirildi.


Bölgede sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u ismine layık hale getirecek çok büyük çalışmalara imza atmakta olduklarını kaydetti. Pazarkapı Kavşağı’nın da Karayolları tarafından ihale edildiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde Kanuni Bulvarını sahile bağlayacak önemli bir ulaşım aksımız yer alacak. Bu yol ile birlikte bölgede uygulanacak olan peyzaj çalışmalarının Mayıs ayı içinde ihale edilmesi için TOKİ tarafından çalışmalara devam edilmektedir. Pazarkapı Kavşağı ile birlikte Devlet Karayolu da Karayolları tarafından yeniden düzenlenecektir. Böylece bu büyük alan sadece Trabzon’umuzun değil, bölgemizin en...