25 / 04 / 2024

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolu

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolu

Trabzon’da keşfi dolan Uğurlu-Karşıyaka yolu için yapılan ilave ikmal ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan yapımcı firmaya yer teslimi yapılırken, projeye yeni köprülü kavşak ve imalatlar eklendi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar endişesi: Planlar gözden geçirilsin!

Karşıyaka Belediyesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin tamamını Örnekköy’ün ise bir bölümünü kapsayan imar planları tartışması sürüyor. Mahalleli plana itirazda bulundu.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Kastamonu Özel Uğurlu Hastanesi 76.5 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu Merkez'de yer alan Özel Uğurlu Royal Hastanesi 76 milyon 500 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Özel Uğurlu Hastanesi'nin ihalesi 25 Ekim-28 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karşıyaka Tramvayı'nın 2. etap hazırlıkları başladı!

İhale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan tramvayın Karşıyaka ayağında ikinci etap çalışmaları başladı. Buna göre Karşıyaka'da tramvay İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Ata Sanayi ve Çiğli Devlet Hastanesi'ne uzatılacak.

Karşıyaka ve Konak tramvayının güzergahı netleşti!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolu Haberi

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolu

Trabzon’da keşfi dolan Uğurlu-Karşıyaka yolu için yapılan ilave ikmal ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan yapımcı firmaya yer teslimi yapılırken, projeye yeni köprülü kavşak ve imalatlar eklendi. Uğurlu-Sahil arasında yapılacak 5.2 km’lik yolun yapım çalışmalarına sahilden başlanacak.


Trabzon’un kuzey-güney ulaşımında önemli ana arterlerden biri olacak Karşıyaka-Uğurlu yolunda işin keşfinin dolmasından dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ikmal ihalesi süreci tamamlandı. Duble yol olarak planlanan ve kenti güneye açacak yol, Orman Bölge Müdürlüğü binasının yanından başlayıp, Karşıyaka, 1 Nolu Beşirli, Bengisu ve Uğurlu Mahallelerini birbirine bağlayacak.

Daha önce yapılan ve 15 milyon 900 bin TL harcanan Uğurlu Karşıyaka yoluna eklenen yeni köprülü kavşak, Tanjant bağlantısı geçişi ve ilave imalatlar için yapılan ihalenin keşif bedeli KDV dahil 47 milyon TL olurken, 25 metre genişliğinde yapılacak...