29 / 03 / 2024

Trabzon Vakfıkebir 1. Etap toki satılık

Trabzon Vakfıkebir 1. Etap toki satılık

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Projede 4 bin TL peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede dairelerin büyüklükleri minimum 87,86 metrekareden oluşuyor.

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pazarkapı Mahallesinde yer alan 18 adet dükkan ile 1 adet depoyu satıyor. Peki depo ile dükkanların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı 1. yılını kutladı!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı 1. yılını Kentsev üyeleriyle beraber kutladı...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Trabzon Vakfıkebir'deki millet bahçesi 11.7 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce seçim vaatlerinden olan millet bahçelerine bir yenisi daha eklendi.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Trabzon Araklı kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Trabzon Araklı kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Araklı kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Araklı kura sonucu 19 Haziran...

Trabzon Tonya 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Trabzon Tonya 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Trabzon Tonya 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Tonya kura sonuçları 4 Mayıs 2020...

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Trabzon Vakfıkebir 1. Etap toki satılık Haberi

Trabzon Vakfıkebir 1. Etap toki satılık

Toplamda 4 adet dairenin açık satışa sunulduğu Trabzon Vakfıkebir 1. Etap Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. Projede 403,34 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Trabzon Vakfıkebir TOKİ 1. Etap'ta başvurular 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak ve 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Proje 87,86 metrekare ve 120,72 metrekare olarak dizayn edilen konutlardan oluşuyor. 


TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap Evleri fiyatları!

Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Vakfıkebir şubesi aracılığıyla yürütülen TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap daire fiyatları 76 bin 601 TL ile 121 bin 950 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap başvuru işlemleri ilgili bankanın tüm şubelerince kabul ediliyor. Projede 4 bin TL peşinatta, kalan kısım için 180 ay vade imkanı sağlanıyor. 



Satış duyurusu için