25 / 04 / 2024

trabzonspor stadı

trabzonspor stadı

Daha önce Akhisar maçına yetişeceği açıklanan Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın Çayku Rizespor maçı ile açılacağı belirtildi.

Trabzonspor'un stadında kaba inşaat bitti!

Trabzonspor'un yeni evi olacak, Türkiye'nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadının kaba inşaatı tamamlandı. Stadın üzerini kapatacak Türkiye'nin kendini temizleyen ilk çatı sisteminin ise çelik iskeleti tamamlanmak üzere.

Trabzonspor 2015-2016 sezonunda yeni stadına kavuşacak!

Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, Akyazı Spor Kompleksi için 800 bin metrekarelik dolgu alanının tamamlandığını, 40 bin seyirci kapasiteli stat inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin yarın yapılacağını ifade etti...

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Trabzonspor'un Şenol Güneş Stadı maç başı kiralanacak!

Trabzonspor, Şenol Güneş Stadı’nın kulübe devir işlemleri tamamlanana kadar stadı oynanacak her maç için kiralayacak.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı bordo-mavilileri darboğazdan kurtaracak!

Akyazı Stadı, Trabzonspor'un kasasına getireceği 350 milyon TL'lik kazançla bordo-mavililer adına içinde bulunulan darboğazdan kurtulmanın en önemli faktörü olacak.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzonspor Akyazı Stadı Ekim sonunda açılacak!

Daha önce Akhisar maçına yetişeceği açıklanan Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın Çayku Rizespor maçı ile açılacağı belirtildi.

trabzonspor stadı Haberi

trabzonspor stadı

Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın yapımı devam ederken bitiş tarihi konusunda tartışmalar sürüyor. Daha önce ligin 7.haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maça yetişmesi konusunda açıklamalar yapılıyordu. Ancak Bordo-Mavili Kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Akyazı Stadı'nın Ekim ayı sonunda Çaykur Rizespor ile yapacakları karşılaşmayla açılışının planlandığını söyledi.


Kombine Satışı Sürüyor 


Stadın ligin 7. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçına da yetişebileceğini ifade eden Meriç, “Ancak tam olarak hazır olması için stat açılışının ekim ayı sonu bulması bekleniyor. Açılış yüzde 90 Çaykur Rizespor ile oynayacağımız karşılaşmayla olacak” dedi. Akyazı Stadı için satışa çıkardıkları kombine kartlara taraftarların büyük ilgi gösterdiğini ve ciddi bir sayıya ulaşacaklarını düşündüklerini anlatan Meriç, 1 hafta sonra bu konuda ilk sayıları açıklayacaklarını da sözlerine...