23 / 04 / 2024

trakya bölgesinde satılık daireler

trakya bölgesinde satılık daireler

Trakya ve Ege'nin en yüksek prim vaat eden noktaları nereler? Yatırımların isabetli olması için hangi lokasyonlar tercih edilmeli?

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Park Mavera 3 satılık ev fiyatları!

Toplam 723 daireden oluşan Park Mavera 3 satılık ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor.

Atakent Tema İstanbul satılık!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. Atakent Tema İstanbul satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

trakya bölgesinde satılık daireler Haberi

trakya bölgesinde satılık daireler

TRAKYA BÖLGESİ:

Trakya'nın gayrimenkul açısından yükselen bölgelerinin başında Çorlu,Çerkezköy ve Lüleburgaz geliyor. Bu ilçelerdeki gayrimenkul fiyatlarındaki artışın en önemli nedenini ise Trakya'daki sanayi tesislerinin nedeyse tamamının bu üç bölgede toplanmış olması oluşturuyor.

Trakya Bölgesi'nde gayrimenkul açısından yerinde sayan bölgelerinin başında ise Kırklareli'nin Vize ve Pınarhisar, Edirne'nin Lalapaşa, Havsa, Enez ve Uzunköprü, Tekirdağ'ın Malkara, Hayrabolu, Şarköy ve Muratlı ilçeleri geliyor. Bu yörelerdeki arsaların metrekare fiyatları bölgeye göre 75 ile 250 YTL arasında değişiyor....