26 / 04 / 2024

trambüs durakları

trambüs durakları

Yapılan test sürüşünde tam not alan Trambüs ile ilgili bilgiler veren Ulaşım Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürü Zeki Hedekoğlu, I. Etap Trambüs çalışmalarının 2 kavşak dışında tamamlandığını söyledi.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Şanlıurfa Trambüs Projesi TBMM gündeminde!

Şanlıurfa ilinde yapılan Trambüs Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa trambüs projesiyle ilgili 5 soru mecliste!

Şanlıurfa trambüs projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Melih Gökçek'ten Güvenpark için referandum önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güvenpark’ta bulunan minibüs duraklarının yeraltına alınıp, üstünün de yeşil alan haline getirilmesi projesinin halka sorulabileceğini belirtti.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

trambüs durakları Haberi

trambüs durakları

Üniversite ve Jandarma önündeki kavşakların 1 ay içerisinde bitirilerek, Trambüsün seferlere başlaması planlanıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Belediye tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olan Trambüste sona yaklaşıldı.


Şehir içi ulaşımını daha ekonomik ve konforlu bir şekilde sağlamak amacıyla projelendirilerek yapımına başlanan Trambüs hattının I. Etap çalışmaları tamamlandı. Üniversite – MAŞTİ arasında çalışacak olan Trambüs’ün test sürüşlerine devam ediliyor.


Battalgazi kavşağı ile Mal-Et arasında yapılan test sürüşünde hiçbir sorun yaşanmazken, trambüsün hızı, sessizliği ve manevra kabiliyeti test sürüşlerini takip edenler tarafından tam not aldı.


Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, Ulaşım Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürü M. Zeki Hedekoğlu Trambüs test sürüşü ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


I. Etap uzunluğu gidiş-geliş 40 km.

Gidiş-Geliş hattının yaklaşık 40 km olduğunu ve son 2...