29 / 03 / 2024

trend arena danış grup

trend arena danış grup

Danış Grup tarafından Çorlu'da inşa edilen Trend Arena Kapılarını bugün açıyor. Sadece Çorlu'ya değil Trakya'nın tamamına hizmet verecek olan Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Ford'dan Türkiye'ye özel kampanya! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford'dan Türkiye'ye özel bir kampanya geldi. Buna göre Trend X'in fiytlarında indirim var. İşte güncel fiyat listesi. 

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Trend GYO'dan ilk 3 ayda 22.5 bin TL'lik satış!

Trend GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Trend GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend GYO, 2021 yılında finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsızlık Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Trend GYO 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Trend GYO'nun denetimden sorumlu komitenin de görüşü alınarak şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsız Denetim A.Ş'nin yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.

Trend GYO'dan 2020'de 8.4 milyon TL'lik satış!

Trend GYO'nun 1 Ocak - 31 Aralık 2020 döneminde satım işlemlerinin toplamı 8 milyon 450 bin 498 TL + KDV, kiralama işlemlerimizin toplam bedeli ise 61 bin 217,72 TL + KDV olacak şekilde gerçekleşti. 

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO'nun değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Trend GYO'dan yönetim kurulu üye değişikliği!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak, Denetimden Sorumu Komite Başkanlığı'na Mustafa Saka'nın seçilmesine karar verdi.

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

trend arena danış grup Haberi

trend arena danış grup


6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM kapılarını bugün açıyor. Sadece Çorlu'ya değil Trakya'nın tamamına hizmet verecek olan Trend Arena'da hangi mağazalar var?


Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Çorlu’nun 2. büyük AVM'si olacak olan Trend Arena AVM zemin dahil toplam 3 kattan oluşuyor. Peki Trend Arena'da hangi mağazalar var?


Çorlu Trend Arena mağazaları:

Deichmann, Greyder, Vodafone, Carrefoursa, Kemal Tanca, Faruk Sağın, Hotiç, Toyzz Shop, Tantitoni, Özdilek, Bücürük, Bun Design, Teknosa, Damat, Decathlon, Hummel, Carnevale, Fashionall, İpekyol, LTB, Sarar, İnci Aksesuar, Gratis, Bay Döner, Bilakis, Pasaport Pizza, Starbucks, Burger King, Çıtır Usta.


Trend Arena iletişim:

Trend Arena Çorlu adres: Muhittin Mah. Omurtak Caddesi İstanbul Kısmı 

Trend Arena telefon: (0282) 651 51...