28 / 03 / 2024

Trendist Ataşehir fiyat

Trendist Ataşehir fiyat

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Ataşehir Trendist Konutları iletişim!

K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. Ataşehir Trendist Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri iletişim!

Toplamda 820 adet daireden oluşan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Trendist Ataşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim!

Trendist Ataşehir projesinde daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 820 tane daireye yer veriliyor. Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim numarası 0216 455 33 33.

Trendist Ataşehir fiyatlar!

Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 tane daire yer alıyor. 2016 yılının Ekim ayında teslim edilecek projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Trendist Ataşehir fiyatlar...

Trendist Ataşehir Evleri ödeme!

Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok yer alıyor. Projede taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir Residence!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir Residence projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Trendist Ataşehir evlerinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Eylül 2016'da teslim!

K Yapı ve Solid înşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, 13 adet 8 katlı ve 3 adet de 33 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor...

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir ev fiyatı!

Trendist Ataşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. İşte Trendist Ataşehir ev fiyatı...

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi!

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir kampanya!

Trendist Ataşehir kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra taksitlerin ödemelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule satışa çıktı!

İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuldu. Düzenlenen kampanya ile yüzde 5 peşinatla ev alınırken, peşinatın kalan yüzde 20'si ise bir yıl sonra ödenebiliyor.

Trendist Ataşehir’de kule kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir hızla yükseliyor. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere toplam 16 blokta 820 konuttan oluşuyor...

Trendist Ataşehir'de lansmana özel kampanya!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşin kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule lansmana özel kampanyayla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuluyor!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor...

Trendist Ataşehir Evleri fiyat listesi!

Trendist Ataşehir projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 820 daireden oluşan projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Satış sürecinin devam ettiği Trendist Ataşehir Evleri fiyat listesi..

Trendist Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir projesinde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Satış sürecinin devam ettiği Trendist Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Kule satışa çıktı! Yüzde 5 peşinatla!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor.

Trendist Ataşehir fiyat Haberi

Trendist Ataşehir fiyat

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu. 57 dönüm arsada yükselen projede 13 adet 8,3 adet 33 katil blok yer alıyor ve toplam 820 konut inşa ediliyor. Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projede 28 penthouse daire ve 43 ticari ünite satışa sunuldu.  İnşasının yüzde 72'si tamamlanan projede teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor. K Yapı ve Solid İnşaatın ortak kurdukları  Grey Yapı'mn Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman, yeni satışa çıkardıkları evlerin fiyatlarının 848 bin liradan başladığım, ticari birimlerin fiyatlarım ise 675 bin liradan başlayıp, 9 milyona kadar yükseldiğini ifade etti. Projenin 110 dönüm arazi içinde yapılacak kent parkı Atapark'a komşu olduğunu belirten...