24 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir projesi

Trendist Ataşehir projesi

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

Trendist Ataşehir'de Mazhar Alanson rüzgarı esti!

Trendist Ataşehir unutulmaz bir hafta sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson’un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesi!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihleri 2016 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor. Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir: Tüm zamanların projesi!

Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir'de rezidans kule lansmana özel kampanya ile satışa çıktı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de lansmana özel kampanya!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşin kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule lansmana özel kampanyayla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuluyor!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor...

Ataşehir Trendist'te 310 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ataşehir Trendist'te fiyatlar 310 bin liradan başlıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir projesi!

33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde inşa edilen Trendist Ataşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor

Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı. İstanbul'da 2019 yılına kadar tamamlanması planlan iki raylı sistem hattının kesişim noktasında bulunuyor.

Trendist Ataşehir'de satışların yüzde 55'i tamamlandı!

İki farklı ödeme seçeneği var K YAPI ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u tamamlanırken, satışların ise yüzde 55' i tamamlandı.

Trendist Ataşehir'in yüzde 55'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından Ataşehir' de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi hızla yükseliyor, inşaatının yüzde 30' u tamamlanan projenin, satışlarının yüzde 55'i tamamlandı.

Trendist Ataşehir'de minimum 295 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir'de fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Ataşehir'de yer alan Trendist projesinde mağazalar, spor alanları, kafeler, oyun alanları, güneşlenme terası ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesi!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Tüm zamanların projesi: Trendist Ataşehir!

Trendist Ataşehir projesi " Tüm zamanların projesi " sloganıyla satış sürecine hızla devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir!

Toplam 820 adet konuttan meydana gelen K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Trendist Ataşehir Evleri iletişim!

Toplamda 820 adet daireden oluşan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Trendist Ataşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri!

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Trendist Ataşehir projesinde 320 bin TL'ye stüdyo daire!

Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Trendist Ataşehir projesi toplam 820 konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de 320 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir evlerinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir: Tüm zamanların projesi!

Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Trendist Ataşehir projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

Trendist Ataşehir projesi Haberi

Trendist Ataşehir projesi

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını belirterek, “Söz verdik, kimse talip olmazsa bu işi de biz yaparız” dedi.


ATAŞEHİR Emekevler bölgesinde K Yapı ve Solid İnşaat tarafından yapılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan ihaleyi kazanarak dönüşüme başladıklarını hatırlatan K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman, “820’si bize, 709’i Ataşehir Belediyesine ait 1529 konutluk proje hayata geçirdik. Belediyenin gecekondu sahiplerine vereceği evleri ekim ayında bitiriyoruz. Bize ait Trendist Ataşehir projesinde ise evlerin 770’ini sattık ve teslimlere başladık. Projede yaşam 1 Temmuz’da başlayacak” dedi.


ÇILGINLIK YAPACAĞIZ


Projenin Ataşehir Belediyesi...