20 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir satılık daire

Trendist Ataşehir satılık daire

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Ataşehir Trendist Evleri iletişim!

Ataşehir Trendist Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trendist Ataşehir Evleri iletişim!

Toplamda 820 adet daireden oluşan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Trendist Ataşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir fiyatlar!

Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 tane daire yer alıyor. 2016 yılının Ekim ayında teslim edilecek projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Trendist Ataşehir fiyatlar...

Trendist Ataşehir ev fiyatı!

Trendist Ataşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. İşte Trendist Ataşehir ev fiyatı...

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi!

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihleri 2016 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor. Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı. Satış süreci devam eden proje K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor.

Trendist Ataşehir Evleri teslimleri!

13 Katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşan Trendist Ataşehir Evleri, 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri teslimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev!

Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev fiyatları 178 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Konforia Evleri Bahçeşehir satılık daire!

Konforia Evleri Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Eston Mahallem Bahçeşehir satılık daire!

Eston Mahallem Bahçeşehir satılık dairelerin metrekare birim fiyatı ortalama 4 bin 300 lira olarak belirlendi. Eston Mahallem Evleri projesinde 315 bağımsız ünite yer alıyor...

Adım İstanbul Başakşehir satılık!

Adım İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire!

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Nidapark Evleri Başakşehir'de konutlar Ekim 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen proje toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanından oluşuyor. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık!

8, 30 ve 32 katlı kule ve 11, 16 ve 17 katlı bloklardan oluşan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 556 konut ve 252 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık daireler!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 615 konut ve 120 dükkanın bulunduğu Adım İstanbul Kayaşehir projesinde dairelerin teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Konforia Soyak Bahçeşehir satılık daire!

Konforia Soyak Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Konforia Soyak Bahçeşehir'de teslimler Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Trendist Ataşehir satılık daire Haberi

Trendist Ataşehir satılık daire

Lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle ‘Tüm Zamanların Projesi’ olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, sunduğu farklı daire seçenekleri, sosyal tesisleri, yüksek yatırım değeri ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Ataşehir’in simge projelerinden biri olan Trendist Ataşehir’de, projenin tamamlanmasına az süre kala son 60 daire için indirimli kredi kampanyası fırsatı veriliyor.


K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile geleceğin finans merkezi Ataşehir’de hayata geçirilen Trendist Ataşehir, klasik ve modern mimarinin harmanlandığı 3 adet 33 katlı, 13 adet de 8 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor. Yüksek standartlarda, çağdaş bir yaşam alanı yaratmayı hedefleyen proje, 21 bin 500 m²’lik peyzaj alanının yanı sıra hemen yanında Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 110 dönümlük Kent Park projesi ile daha geniş bir yeşil alanda...