24 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir satılık

Trendist Ataşehir satılık

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi!

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları!

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları metrekare birim bazında 6.160 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Ataşehir Trendist Konutları iletişim!

K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. Ataşehir Trendist Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri ödeme!

Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok yer alıyor. Projede taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir kat planları!

Trendist Ataşehir Evleri K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslim tarihi 2016 yılının Ekim ayı olarak belirlenen Trendist Ataşehir kat planları haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri'nde 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1!

Trendist Ataşehir Evleri stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1 oda 1 salon daire sahibi olabilmek mümkün.

Trendist Ataşehir evlerinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyolardan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev!

Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık ev fiyatları 178 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Konforia Evleri Bahçeşehir satılık daire!

Konforia Evleri Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Eston Mahallem Bahçeşehir satılık daire!

Eston Mahallem Bahçeşehir satılık dairelerin metrekare birim fiyatı ortalama 4 bin 300 lira olarak belirlendi. Eston Mahallem Evleri projesinde 315 bağımsız ünite yer alıyor...

Adım İstanbul Başakşehir satılık!

Adım İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire!

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Nidapark Evleri Başakşehir'de konutlar Ekim 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen proje toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanından oluşuyor. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık!

8, 30 ve 32 katlı kule ve 11, 16 ve 17 katlı bloklardan oluşan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 556 konut ve 252 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık daireler!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 615 konut ve 120 dükkanın bulunduğu Adım İstanbul Kayaşehir projesinde dairelerin teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Konforia Soyak Bahçeşehir satılık daire!

Konforia Soyak Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Konforia Soyak Bahçeşehir'de teslimler Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Trendist Ataşehir satılık Haberi

Trendist Ataşehir satılık

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu. 57 dönüm arsada yükselen projede 13 adet 8,3 adet 33 katil blok yer alıyor ve toplam 820 konut inşa ediliyor. Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projede 28 penthouse daire ve 43 ticari ünite satışa sunuldu.  İnşasının yüzde 72'si tamamlanan projede teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor. K Yapı ve Solid İnşaatın ortak kurdukları  Grey Yapı'mn Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman, yeni satışa çıkardıkları evlerin fiyatlarının 848 bin liradan başladığım, ticari birimlerin fiyatlarım ise 675 bin liradan başlayıp, 9 milyona kadar yükseldiğini ifade etti. Projenin 110 dönüm arazi içinde yapılacak kent parkı Atapark'a komşu olduğunu belirten...