28 / 03 / 2024

Trendist Ataşehir satışları

Trendist Ataşehir satışları

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de 579 bin TL'ye 2+1!

Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet daire yer alıyor. Trendist Ataşehir projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 579 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de satışların yüzde 55'i tamamlandı!

İki farklı ödeme seçeneği var K YAPI ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u tamamlanırken, satışların ise yüzde 55' i tamamlandı.

Trendist Ataşehir inşaatının yüzde 30'u tamamlandı!

Trendist Ataşehir'in inşaatının yüzde 30'u, satışlarının ise yüzde 55'i tamamlandı. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, farklı büyüklükteki daireleri ile yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 45'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesinin kaba inşaatının yüzde 30'u tamamlandı. 820 adet daireden oluşan projenin yüzde 45'i ise satıldı...

Trendist Ataşehir satışa sunduğu daire sayısını 300'e yükseltti!

Trendist Ataşehir projesi gördüğü yoğun ilgi nedeniyle lansman sürecinde satışa sunduğu konut sayısını artırdı. Lansman fiyatlarıyla satışa sunulan 100 konut rakamına 200 daire daha ekleyerek 300’e yükseltildi...

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

Trendist Ataşehir'de dairelerin yüzde 78'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Trendist Ataşehir'de deniz manzaralı daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 160 TL'ye penthouse!

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi!

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir Konutları iletişim!

Trendist Ataşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 455 33 33 olarak belirlendi. Toplam 2 bin 500 adet daireden meydana gelen projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Tüm zamanların projesi: Trendist Ataşehir!

Trendist Ataşehir projesi " Tüm zamanların projesi " sloganıyla satış sürecine hızla devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir satışları Haberi

Trendist Ataşehir satışları

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatıyla %5 peşinatla evinizi şimdi alıp, peşinatın kalan %20‘sini bir yıl sonra ödeyip, taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün. 

Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere toplam 16 blokun yer aldığı 820 konuttan oluşuyor. Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projede, ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı 8 katlı bloklar bölgede muadili olmadığı için çok tercih ediliyor. 

Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik...