19 / 04 / 2024

Tri G nerede

Tri G nerede

Dairelerin satış sürecine başlanan Tri G projesi, 30 katlı otel ve rezidans kulesinden meydana geliyor. İçerisinde yer alan Centro otelin işletmeciliği Rotana tarafından yapılacak...

Rotana, İstanbul’la Tri G bağlantı kurdu!

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’ndaki ‘Tri G’ projesinde, Körfez’in en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortaklık yaptı. Türkiye’de Arjaan markasıyla yer alan Rotana, Centro’yu da getirmiş oldu.

Mar Yapı'nın Tri G projesi görücüye çıktı!

Mar Yapı, Güneşli'deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor. Mar Yapı bu kez Ortadoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen otelcilik zinciri Rotana ile ortaklık yapıyor...

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Revoist Güneşli Residence nerede?

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Revoist Güneşli Akın İnşaat Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Revoist güneşli Residence nerede?

Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Toplam 92 bin arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Vira İstanbul Beylikdüzü'de teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Revoist Güneşli nerede?

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Revoist Güneşli Konutları Akın İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Revoist Güneşli nerede?

Güneşli Mirage Residence projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılacağı Sur Yapı Mirage Residence Evleri'nde daire büyüklükleri değişiyor. Projede 342 daire yer alıyor. Peki Güneşli Mirage Residence projesi nerede?

Güneşli Mirage Evleri nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Evleri nerede?

Güneşli Mirage Konutları nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan Mirage Rezidans'ta 342 adet daire bulunuyor. Proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Peki Güneşli Mirage Konutları nerede?

Güneşli Mirage Residence nerede?

Mirage Residence'de dairelerin büyüklükleri 58 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Residence nerede?

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Gülpark Suits Konutları nerede?

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen projede teslimler 1 yıl sonra yapılacak. Gülpark Suits konutları nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy gösterilebilir.

Güngören Real Merter nerede?

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Gölbaşı İncek Loft nerede?

İncek Loft Ankara'da 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Akfen İnşaat imzası ile yükselen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft nerede?

Tri G nerede Haberi

Tri G nerede

Tri G projesi, Mar Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan rezidanslar için iki yıllık kira garantisi sunuluyor. 


Dairelerin teslimlerine 2016 yılının son çeyreğinde başlanması planlanan Mar Yapı Tri G projesinde; otopark, spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Toplam 7 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Tri G projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. 


Güneşli Tri G projesi; 152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2.500 metrekare ticari alan ve sosyal tesislerden meydana geliyor. Projede konut satışları başladı. 


Tri G projesi kapsamında Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak. Projede 30 katlı otel ve rezidans kulesi yer alıyor. 


Tel: 0212 451 30 20

Web: www.maryapi.com.tr

Merve...