25 / 04 / 2024

Tria Dragos projesi

Tria Dragos projesi

Ekşioğlu Tria İnşaat yeni projesi olan Tria Dragos'un lansmanına hazırlanıyor.Tria Dragos projesinin lansmanı 16 Haziran'da gerçekleşecek.  

Luna Dragos konut projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim fırsatı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. İşte detaylar...

Batı Birikim Gayrimenkul'den Maltepe Dragos'a 689 konutluk yeni proje geliyor!

Batı Birikim Gayrimenkul, Maltepe Dragos projesi için düğmeye bastı. Projede 689 adet konutun yanı sıra 55 adet ticari ünite yer alacak.

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Tria Dragos'un lansmanı 16 Haziran'da! Yeni proje!

Ekşioğlu Tria İnşaat yeni projesi olan Tria Dragos'un lansmanına hazırlanıyor.Tria Dragos projesinin lansmanı 16 Haziran'da gerçekleşecek.  

Torunlar GYO Nuvo Dragos değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe Nuvo Dragos Projesi hakkında değerleme raporu yayınlandı... 

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'un yapı kullanım izin belgesi alındı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos projesi için yapı kullanım izin belgesini aldı ve kat mülkiyetine geçti...

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle!

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Tria Dragos projesi Haberi

Tria Dragos projesi

Çağın gerekliliklerine uygun çevreye ve insana duyarlı projeler üretmeyi ilke edinen Ekşioğlu Tria İnşaat Anadolu Yakası'nda yeni bir proje imza atmaya hazırlanıyor. Tria Dragos her güne Adalar ve deniz manzarası ile uyanmayı vaat ediyor.Tria Dragos projesinin lansmanı 16 Haziran'da gerçekleşecek.   

Tria Dragos'un inşaat çalışmaları yaz sonu başlayacak. 18 kata sahip olacak projede farklı büyüklüklerde yaklaşık 150 daire bulunacak. 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli büyüklüklülerde daire planları alıcılara sunulucak. Projede 25 ile 50 metrekare arasında değişen kat bahçeleri de mevcut. 

Ayrıca, sahil yoluna sıfır konumlanacak proje çeşitli sosyal donatılara sahip. Tria Dragos, kapalı otopark, yüzme havuzu ve sauna gibi imkanları içerecek.

Yayınladığımız görsel Tria Kartal projesine ait. Projeyle ilgili detaylar çok yakında emlakkulisi.com'da...

Web: www.eksioglutria.com/tr
Telefon: 216 425 25 25  ...