24 / 04 / 2024

Trip Advisor destinasyonları

Trip Advisor destinasyonları

İstanbul, Paris'i solladı Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik '2015 Yılı Seyyah Tercihleri' ödüllerini açıkladı.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sefer Kerem Güler tarafından kuruldu.

Mavi Trip Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Trip Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majid Hamzehgarakani ve Omid Khosravi ortaklığında kuruldu.

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi  kuruldu!

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık Uman ve Serkan Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Termal kentler oluşturulacak!

Uluslararası standartlarda termal tesislere sahip termal kent niteliğindeki destinasyonların oluşturulabilmesi ve Avrupa ülkeleri ile rekabet edilebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından termal kentler oluşturulması kararlaştırıldı.

İşte dünyanın en iyi tasarımlı 10 müzesi!

Seyahat sitesi Trip Advisor, tatilciler için dünyanın en iyi 10 müzesini belirledi. İşte, tatilde İşte bir sonraki tatilinizde denk getirebileceğiniz en iyi müzeler ve bulundukları kentler…

Sultanahmet’teki Soğukçeşme Sokağı yenileniyor!

TÜRKİYE’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan İstanbul Sultanahmet’teki Soğukçeşme Sokağı, yenileme çalışmalarının ardından ağustos ayında hizmet vermeye başlıyor.

Trio Plus Kayseri daire fiyatları!

Trio Plus Kayseri projesi 78 adet daireden meydana geliyor. Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta inşası devam eden Trip Plus Evleri'nde dairelerin hepsi 4+1 olarak planlandı...

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

Trip Advisor destinasyonları Haberi

Trip Advisor destinasyonları

Bu yılki ödüllerde; çeşitli kıta ve ülkelerden 469 seyahat destinasyonu değerlendirildi.

Bu değerlendirmede İstanbul, dünyada en çok tercih edilen ilk 10 destinasyon arasında ilk üçte yer almayı başardı.


İstanbul, listede Roma, Paris, Prag ve Buenos Aires gibi şehirleri geride bıraktı.


MİLYONLARCA ÜYESİ VAR


Listede birinci sırada Fas'ın Marakeş şehri yer alırken, ikinci sırada Kamboçya'nın Siem Reap şehri bulunuyor.


Dördüncülük Vietnam Hanoi'de, Prag ise kendisine beşinci sırada yer bulabildi.


Gezgin tercihlerinde Prag'ı Londra, Roma, Buenos Aires, Paris ve Cape Town takip ediyor.


Trip Advisor'dan Barbara Messing, "Destinasyonlar üyelerimiz tarafından tarih zenginliği, kültür, güzellik ve sunduğu sonsuz manzaraya göre seçildi. Üyelerimiz otel seçeneklerini ve yemek, eğlence yerlerini de değerlendirdi" dedi.


1- MARAKEŞ / FAS


2- SİEM REAP (KAMBOÇYA)


3- İSTANBUL / TÜRKİYE


4- HANOİ (VİETNAM)


5- PRAG (ÇEK CUMHURİYETİ)


6- LONDRA / İNGİLTERE


7- ROMA...