26 / 04 / 2024

Triyanda Evleri fiyatları

Triyanda Evleri fiyatları

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış İzmirli müteahhitleri de buluşturdu.

Triyanda Evleri 2016'da teslim edilecek!

Bugüne kadar İzmir'de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar'da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor. Triyanda Evleri 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.

Triyanda Evleri 2016'da hazır!

Bugüne kadar İzmir'de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar'da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor. Triyanda Evleri 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.

İzmir Triyanda Masal Evleri fiyatları!

Toplam 16 blokta 317 konuttan meydana gelen İzmir Triyanda Masal Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor.

İzmir Triyanda Masal Evleri fiyatları!

İzmir Triyanda Masal Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Triyanda Masal projesinde teslimler başlıyor...

Egesel İnşaat Triyanda Masal fiyatlar!

Egesel İnşaat Triyanda Masal fiyatları 285 bin TL'den başlayarak değişiyor. 29 Ekim'de teslim edilecek olan Triyanda Masal Evleri projesinde 317 daire yer alıyor...

Yenitepe Kadıköy Evleri fiyatları!

Yenitepe Kadıköy Evleri fiyatları 438 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.100 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Akçapark Evleri fiyatları!

Ekici Mühendislik imzası ile inşa edilen Akçapark Evleri daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak. 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Akçapark Evleri fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Centrum Yunuseli Evleri fiyatları!

Atış Yapı imzası ile yükselen Centrum Yunuseli Evleri Bursa İli Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde inşa ediliyor. Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri fiyatları haberimizde bulunuyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Trabzon Akçapark Evleri fiyatları!

Ekici Mühendislik imzası ile yükselen Akçapark Evleri Trabzon Akçaabat'ta hayata geçiriliyor. Trabzon Akçapark Evleri 2 blok olarak inşa edildi. Trabzon Akçapark Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak yükselen proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Avrupa Konutları Kale Evleri fiyatları!

Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan dairelerin alanları 77 - 210 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Avrupa Konutları Kale Evleri fiyatları...

Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The Veliefendi İstanbul Evleri projesi 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları haberimizde bulunuyor.

The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. The İstanbul Veliefendi projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Ümraniye Çarşı Evleri fiyatları!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Çarşı Evleri İstanbul Ümraniye'de yükseliyor. Projenin teslimlerinin 2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ümraniye Çarşı Evleri fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Beykonak Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Triyanda Evleri fiyatları Haberi

Triyanda Evleri fiyatları

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, İzmir Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz'ın da katıldığı açılış, İzmirli müteahhitleri de buluşturdu. 


Kentsel dönüşüm yetmez 

Egesel İnşaat Yönetim Kuınlu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacağını dile getirdi. Torbalı'ya böylesine bir değer kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Hüseyin Şahin, şu anda gündemde olan kentsel dönüşümün tek başına yeterli olamayacağını savundu. Gafur Alişer, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama kopseptiyle dikkat çeen Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı firması ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını...