16 / 04 / 2024

triyanda evleri ne zaman teslim

triyanda evleri ne zaman teslim

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış İzmirli müteahhitleri de buluşturdu.

Triyanda Evleri 24 ay sonra teslim!

Egesel İnşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Önümüzdeki hafta temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor...

Triyanda Evleri ulaşım!

Egesel İnşaat tarafından İzmir Gaziemir'de inşa edilen ve 400 konutu bünyesinde barındıran Triyanda Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Malatya TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 125 bin 015 TL'den başlangıç gösterdiği Malatya TOKİ Evleri'nde başvurular 8 Haziran 2015 tarihinde başladı. Peki Malatya TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri başvuru bedeli olarak minimum 1.000 TL ödeniyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan proje 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri'nde 115 adet konut satışa sunuluyor.Peki Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Daire alanlarının 71 metrekareden başladığı proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Projede dairelerin fiyatları 300 bin TL başlıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sunan projede toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Selenium Retro Evleri ne zaman teslim?

Selenium Retro Ataköy'de dairelerin büyüklükleri 68 ile 97 metrekare arasında değişiyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Bornova Folkart Life Bornova Evleri İzmir ‘in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Proje Folkar Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede 828 konut bulunuyor.Peki Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Toplam 470 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje toplam 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede toplam 788 adet ünite yer alıyor. Peki Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Kartal Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

975 adet konuttan meydana gelen Yakacık Manzara Adalar Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki Kartal Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı 2015 Evleri ne zaman teslim?

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da gerçekleşecek. Projede 240 bağımsız bölüm açık arttırma usulü satışa sunulacak.Peki Emlak Çadırı 2015 Evleri ne zaman teslim edilecek?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ne zaman teslim?

Fenerbahçe Stadı' na 500 metre uzaklıkta hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ne zaman teslim?

triyanda evleri ne zaman teslim Haberi

triyanda evleri ne zaman teslim

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, İzmir Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz'ın da katıldığı açılış, İzmirli müteahhitleri de buluşturdu. 


Kentsel dönüşüm yetmez 

Egesel İnşaat Yönetim Kuınlu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacağını dile getirdi. Torbalı'ya böylesine bir değer kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Hüseyin Şahin, şu anda gündemde olan kentsel dönüşümün tek başına yeterli olamayacağını savundu. Gafur Alişer, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama kopseptiyle dikkat çeen Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı firması ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını...