26 / 04 / 2024

Triyanda Evleri satışları

Triyanda Evleri satışları

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış İzmirli müteahhitleri de buluşturdu.

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor!

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor. Beykent Locca projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar hemen teslim daire seçenekleri sunuluyor...

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

İzmir Menemen'de konumlandırılan İzmir Menemen Larissa Göl Evleri 1200 konuttan meydana geliyor. Proje 5 etap şeklinde tasarlandı. Peki İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

Triyanda Evleri satışları Haberi

Triyanda Evleri satışları

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, İzmir Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz'ın da katıldığı açılış, İzmirli müteahhitleri de buluşturdu. 


Kentsel dönüşüm yetmez 

Egesel İnşaat Yönetim Kuınlu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacağını dile getirdi. Torbalı'ya böylesine bir değer kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Hüseyin Şahin, şu anda gündemde olan kentsel dönüşümün tek başına yeterli olamayacağını savundu. Gafur Alişer, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama kopseptiyle dikkat çeen Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı firması ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını...