19 / 04 / 2024

Trump Cadde açılış tarihi

Trump Cadde açılış tarihi

Trump AVM’de 6 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen Cadde, açıldığı ilk gün 2000 kişinin akınına uğradı.Bülent Kural, rüzgar mühendislerinin çalıştığı, konteynerler üzerinde tarım yapılan Cadde’nin şehrin yeni cekim merkezi olacağını söyledi.

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

Dolar Trump'ın açıklaması sonrası ne olur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Dolar Trump'ın açıklaması sonrası ne olur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Vadi Yaka Cadde satılık dükkan!

Vadi Yaka Cadde satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. İhalesi 24 Ocak 2016 Pazar günü gerçekleşecek olan projede 50 adet dükkan satışa sunulacak.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Bulvar İstanbul Cadde satılık mağazaların fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde mağazalarının açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

1938 yılında Taksim ile Maçka arasında yeni bir cadde açılacak!

1938 yılında Prost, Taksim ile Maçka arasında yeni bir cadde açılmasına karar vermiş. Taksim Bahçesi'nin arkasından başlayacak olan yol, bostanlardan geçerek Vali Konağı Caddesi'ne doğru düz bir hat şeklinde olacakmış.

Altıncı Cadde Nişantaşı şubesinin açılışı gerçekleşti!

Elif Dürüst’ün kurucu ortağı olduğu ev dekorasyon markası ‘Altıncı Cadde’ Nişantaşı’nda hizmet vermeye başladı. Dürüst 4.şubesi olan Nişantaşı mağazasının açılışı için özel bir davet verdi..

Batışehir Cadde satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir Cadde satılık dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Trump Cadde'ye ikinci ödül!

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu...

Trump Cadde açılış tarihi Haberi

Trump Cadde açılış tarihi


Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural, rüzgar mühendislerinin çalıştığı, konteynerler üzerinde tarım yapılan Cadde’nin şehrin yeni cekim merkezi olacağını söyledi.


TRUMP Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa ile işbirliğinden doğan, farklı konsepti ve mimarisiyle sektöre yepyeni bir tarz getiren Trump Cadde 15 Ocak’ta açıldı. Alışveriş merkezinin teras katında hizmete giren ve 17’si yeme-içme olmak üzere toplam 25 özel markanın yer aldığı Trump Cadde, ilk gün 2000 kişinin akınına uğradı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural, 6 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen Trump Cadde’nin şehrin yeni cekim merkezi olacağını söyledi. 


Trump Cadde’ye günde ortalama 3000 ziyaretçi beklediklerini belirten Kural, “Trump Alışveriş Merkezi şu anda günde ortalamada 21 bin kişi ağırlıyor. Bu rakamın 24 bin seviyesine çıkmasını planlıyoruz. Çocuk katımızda açılacak olan ‘çocuk şehri’ KidzMondo’yu da...