23 / 04 / 2024

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Reidin Türkiye, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında TEV mevcut gayrimenkul portföyünü analiz etti. TEV yapılan analiz neticesinde sağlanacak iyileştirmelerle daha fazla öğrenciye burs desteği sağlayabilecek.

Yapı Kredi Koray GYO, Levent Loft Bahçe'den 5 konut aldı

Yapı Kredi Koray GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada Levent Loft Bahçe projesinden gayrimenkul aldığını açıkladı

TSKB, Arkitera Mimarlık ile gayrimenkul toplantılarına başlıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle Türkiye’de gayrimenkulün bugünü ve geleceğini tartışmak amacıyla “Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü” toplantı serisine başlıyor

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde şirket tarafından portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi 2019 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi 2019 yılı için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Omurga Gayrimenkul 2019 değerleme şirketini seçti!

Omurga Gayrimenkul 2019 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Haberi

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Reidin Türkiye bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1967 yılından bu yana Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV)’in mevcut gayrimenkul portföyünü ve portföy içerisinde yer alan kira ve satış değerlerini detaylı olarak analiz etti. TEV, bu işbirliğinin sağlayacağı avantajlar sayesinde mevcut gayrimenkul portföyündeki varlıkları için getiri iyileştirme ve geliştirme stratejileri kurgulayabilecek.


Gerçekleştirilen gayrimenkul portföy analizi, TEV’in kuruluş amacı ve üstlendiği misyon yolunda daha fazla öğrenciye burs desteği sağlayabilmesine imkan sağlayacak. Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Yıldız Günay, konuyla ilgili olarak “Türk Eğitim Vakfı olarak, ülkemizin geleceğinde rol oynayacak gençlere daha fazla kaynak ayrılması konusunda her geçen gün daha fazla çalışıyor ve çaba sarf ediyoruz. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Reidin Türkiye’nin...