18 / 04 / 2024

Tual Adalar iletişim

Tual Adalar iletişim

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik'in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesinin yüzde 30’u satıldı.

Tual Adalar Dağ Mühendislik ödemeleri!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Kartal İskelesi'ne 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik ödemeleri kapsamında 0 faiz ile taksitlendiriliyor.

Yakacık Tual Adalar satış fiyatları!

Blokların 4, 5, 15, 27 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor. Yakacık Tual Adalar satış fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Kartal Tual Adalar teslim tarihi!

Kartal Tual Adalar teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilecek projede 700 adet konut bulunuyor.

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Yakacık Tual Adalar satılık!

Ön talep süreci devam eden proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Yakacık Tual Adalar satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor.

Tual Adalar Kartal iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselecek olan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Tual Adalar Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Kartal Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor. Kartal Tual Adalar satılık daireler bu ay satışa çıkarılacak.

Kartal Tual Adalar iletişim bilgileri!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa edilen proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Kartal Tual Adalar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Adalar nerede?

Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek. Proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Peki Tual Adalar nerede?

Kartal Tual Adalar satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa edilen proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Kartal Tual Adalar satılık daire için ön talep süreci devam ediyor.

Tual Bizim Mahalle iletişim!

Tual Bizim Mahalle iletişim telefon numarası 444 9 213 olarak belirlendi.  221 adet dairenin ön satışa çıktığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim!

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 23 bloktan meydana geliyor.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim!

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim için satış ofisiyle 444 9 324 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Tual Bahçekent Evleri iletişim!

Tual Bahçekent Evleri iletişim için 444 9 324 telefon numarasını arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek proje 1.800 konuttan meydana geliyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satış ofisi!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satış ofisi ile 444 9 324 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yakın zamanda satışa sunulacak projede 700 adet konut yer alıyor.

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim!

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılacak...

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi ile 444 9 324 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje 104 bin 342 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Tual Adalar iletişim Haberi

Tual Adalar iletişim

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik'in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesinin yüzde 30’u satıldı. Adalar manzaralı daireler, 30 ay vade farksız ödeme kolaylıkları ile dikkat çekiyor.


Türkiye genelinde değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik’in, Emlak Konut güvencesiyle Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesi lansman sonrası satışlarını artırdı. Şimdiden yüzde 30’u satılan projeden ev almak isteyenler için ise ister yüzde 3 peşinat, ister 30 ay vade farksız ödeme kolaylıkları sunuluyor.


En çok beyaz yakalı tabir edilen üst profilin ilgi gösterdiği proje, yanıbaşında yer alan Aydos Ormanları’nın bol oksijenli havası ile şehir hayatının içinde nefes aldırmayı hedefliyor. Tual Adalar'ın 3.15 metre tavan yüksekliğine sahip ferah daireleri, E-5 ile TEM’e olan 5'er dakikalık mesafesi ve metro hattına...