25 / 04 / 2024

Tüfekçioğlu konut projeleri

Tüfekçioğlu konut projeleri

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

2021 konut projeleri!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte 2021 konut projeleri listesi...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

Tüfekçioğlu konut projeleri Haberi

Tüfekçioğlu konut projeleri

1965 yılından beri inşaat, eğitim ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, yatırımlarına ara vermeden devam edecek. Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ projesine başlayan grup 100 milyon TL’lik yatırıma imza atacak. 

Ankara’da çok sayıda projeyi hayata geçiren firma, İstanbul'a açılıyor. Grup, ayrıca mobilya ve eğitim sektörlerinde de yeni yatırımlar planlıyor. Firma, Yurt içinin yanı sıra ABD, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Nijerya, Belarus ve Irak pazarlarında ihracat yapıyor. 

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman en öncelikli prensibimiz olmuştur. Bu nedenle kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. İnşaat ve mobilyada yarım asrı aşkın tecrübeye ve bilgi birikimine sahibiz. Bütün grup şirketlerimizde çalışanlarımızla istihdama katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Grup olarak her zaman ülke ekonomisine...