26 / 04 / 2024

TÜGEM

TÜGEM

Emlak sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak bilinen TÜGEM uluslararası bir başarıya imza attı.

Emlakjet ve TÜGEM'den sektörel işbirliği!

Emlakjet ve TÜGEM arasında gayrimenkul sektörüne katkı sağlamak amacıyla ortak faaliyetler yürütme konusunda etkin işbirliği yapıldı...

TÜGEM ilk sempozyumunu gerçekleştirdi!

TÜGEM , “Emlakçının geleceği e-danışman” konulu birinci sempozyumunu gayrimenkul profesyonellerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

TİGEM, 392 bin tonluk hububat hasadıyla rekor kırdı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada TİGEM'in toplamda 15 işletmesinde yapılan 392 bin tonluk hububat hasadının tüm zamanların rekoru olduğunu söyledi.

Sertifikalı buğday, arpa, tritikale ve yulaf tohumluk fiyatları açıklandı! Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın!

TİGEM, 2023 yılı tohumluk fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki 2023 yılı tohumluk fiyatları kaç TL oldu? İşte o rakamlar...

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

TİGEM personel arıyor! Kamuda çalışmak isteyen ilkokul mezunlarına müjde! Başvurular bitmek üzere elinizi çabuk tutun!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı açıkladı. İşte TİGEM iş ilanına dair araştırılan başvuru detayları!

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Çiftçiler dikkat! 1.545 dekar sulanabilir tarım arazisi kiraya veriliyor! Bu fırsat her zaman gelmez!

Çiftçiler için önemli bir haber geldi. TİGEM, 1.545 dekar sulanabilir tarım arazisini kiraya veriyor. Bu fırsat her zaman gelmez! İşte detaylar…

TÜGEM Haberi

TÜGEM

Emlak sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak bilinen Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) uluslararası bir başarı sağlayarak Ulusal Emlakçılar Birliği- National Association of Realtors’ın (NAR) Türkiye resmi olarak ortaklığa imza attı. İmza töreninde NAR geçmiş dönem Türkiye Elçisi Emel Onur, NAR Global Koordinatörü Alina Aeby, NAR Global Strateji Direktörü Alejandro Escudero ve diğer NAR yetkilileri, TÜGEM Dış İlişkiler Komite Başkanı Mustafa Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri ve TÜGEM gönüllüleri de yer aldı.

1908 senesinde kurulan Ulusal Emlakçılar Birliği, konut ve ticari gayrimenkul sektörlerinin bütün taraflarıyla ilgili olan 1,5 milyondan çok üyesi olan bir kuruluş olarak çalışmalarına devam ediyor. Vizyonu, genellikle ilerleyen emlak sektöründe üyelerine rehberlik sunarak güvenilir bir iş ortaklığı sunmaya gayret gösteriyor.


2022 NAR Başkanı Leslie Rouda...