29 / 03 / 2024

tuğla fiyatları 2018

tuğla fiyatları 2018

İnşaat malzemelerine gelen zamlarla beraber bir adet tuğlanın fiyatı 1 Türk Lirası oldu.

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

Hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! 13 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları, son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran dolar kurunun etkisiyle resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün 23 TL'ye yükselerek rekor kırdı. Dolardaki yükseliş hurda piyasasını da hareketlendirdi ve hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam yapıldı. Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrasında demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına tekrar zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 7 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün tekrar zam geldi. Gelen zamla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar? 23 Şubat 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

tuğla fiyatları 2018 Haberi

tuğla fiyatları 2018

Sözcü gazetesinden Bora Erdin'in haberine göre, inşaat şirketleri konkordato talep ederken küçük ve orta ölçekli firmalar da girdi maliyetleri sebebiyle sıkıntılı günler yaşıyor. Geçtiğimiz yıla oranla tuğla fiyatlarının fabrika çıkışı 18 kuruş civarındayken bölgelere göre fiyatlar da üç kata kadar arttı. Bu sene içerisinde dökme tuğlanın adet fiyatı 45 kuruşa geldi. Vergiler ve nakliye eklendiğinde rakam bölgene göre 80 kuruş ila 1 lira arasında yükseldi.

“1 TL’YE ULAŞTI”


Kasaba Yapı İnşaat'ın Genel Müdürü Barış Savaş konuyla ilgili olarak, “Biz İzmir ve ağırlıklı olarak Çeşme'de inşaat işleri yapıyoruz. Turistik bir bölge olan Çeşme'de inşaat sezonu kışın başlıyor. Geçtiğimiz yıl dökme tuğla diye bildiğimiz tuğlanın fabrika çıkış fiyatı 18 kuruştu. Nakliye ve diğer maliyetler eklendiğinde 35 ila 45 kuruş arasında adet fiyatı oluyordu....