29 / 03 / 2024

TÜGVA Gönül Bahçesi

TÜGVA Gönül Bahçesi

Tarihi bir binanın Türkiye Gençlik Vakfına tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dolar 32 TL'yi aştı: 20 gün sonra 3 TL düşer diyen de var, 40 TL'yi aşacak diyen de! Elinde doları olanlar buz kesecek!

Ekonomi yönetiminin iç talebi kısmakta geciktiği endişeleri ve dövize olan yüksek talebin etkisiyle, dolar yeni bir eşiği daha aştı ve bugün güne 32 TL'nin üzerinde başladı. Peki dolar kuru ne olacak? Dolar/TL'de yükseliş sürecek mi? İşte analistlerin yorumları...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Kırmızı alarm verildi: Cumartesi günü bu illerde yaşayan herkes dikkatli olsun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü akşam saatlerinde acil durum hava durum tahminlerini paylaştı. Cumartesi gününe dikkat çeken MGM, bazı iller için uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Şubelerinde gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunan A101 haftalık aktüel ürünlerini duyuran A101, bu sefer anneler gününe özel ürünleri ile gündem olacak.

Anneler günü hediyeniz Philips'ten! Anneniz bu hediyeye bayılacak! İşte Philips 17 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerLife GC2994/20 2400 W Buharlı Ütü, Anneler gününe sayılı günler kala indirimi ve hediyesiyle birlikte tüketicisinin karşısına çıktı. Kampanyaya göre Philips GC-2994/20 Ütü alana Divarese cüzdan hediye. İşte detaylar.. 

Bim'in bu fırsatı kaçmaz! Kahve makinasına öyle bir indirim yaptı ki 2 gün bile bekleyemeyeceksiniz bile

Fiyat indirimlerinin ardı arkası kesilmiyor. BİM 10 Şubat aktüel ürünler listesini paylaştı. Cuma gününü iple çeken  vatandaşlar indirim kataloğunu merak ediyor. İşte 10 Şubat 2023 indirimli fiyat listesi

Elektrik faturalarını düşürmenin püf noktaları! Elektrik hangi gün ve saatlerde daha ucuz? Bakmadan geçmeyin!

Elektrik faturaları vatandaşın bütçesindeki en önemli masraf kalemlerinden birisi. Tüketirken hangi gün ve saatlerde daha ucuz fiyat tarifesinin olduğunu bilmekte yarar var. Encazip.com’un araştırmasına göre, tüketiciler gün ve saatlere dikkat ederse faturalarını yüzde 10 ucuzlatabilir.

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 11 gün sonra böyle olacak!

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell geçtğimiz gün aralık ayı faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen açıklamalardan sonra dolar endeksi 105 seviyesine kadar düşerken dolar kurunun 11 gün sonra yönünün nasıl olacağı belli oldu. 

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

TÜGVA Gönül Bahçesi Haberi

TÜGVA Gönül Bahçesi

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, tarihi bir binanın Türkiye Gençlik Vakfına tahsis edildiği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bahşi, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Bahşi, ''Kars öğretmenevi bitişiğinde bulunan ve eskiden kadın hapishanesi olarak kullanılmış olan tarihi bina Bilal Erdoğan'ın istişare kurulu üyesi olduğu TÜGVA ya verildiği ve kapısına TÜGVA Gönül Bahçesi yazılı tabelanın asıldığı bilgisi gelmiştir'' diye konuştu. 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi'nin soruları:
1- Bu tarihi yapı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'na hangi kurum tarafından tahsis edilmiştir?
2- Bu tahsis hangi şartlara göre, nasıl yapılmıştır?
3- Burada ne gibi bir faaliyet yapılacaktır?
4- TÜGVA ya yapılan bu tahsiste ne gibi bir kamu yararı vardır?
5- TÜGVA ya ücretsiz yer tahsis edildiği...