20 / 04 / 2024

TÜGVA kamp

TÜGVA kamp

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yeni akademik yılda yüzde 100 büyümeyi planlıyor. TÜGVA yeni dönemde bu sayıyı 10 bin öğrenciye yurt imkanı sağlayacak.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

ŞOK’ta Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü!

Temmuz ayının son indirimlerini duyuran ŞOK, yine çoğu ürünlerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, Paşabahçe 6’lı dondurma kabı 99,95 TL’ye, kamp termos 329 TL’ye, plaj sandalyesi 169 TL’ye düştü. İşte 29 Temmuz Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının ilk aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımladı. Bu doğrultuda, 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü. İşte 4 Temmuz Salı ŞOK fiyat listesi...

BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düştü!

BİM Market, müşterilerin uygun fiyatlı alışveriş yapabilmesi için 7 Temmuz itibarıyla indirime girecek ürünlerin yer aldığı kataloğu paylaştı. Bu kapsamda, 7 Temmuz’da BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz Cuma

ŞOK’ta indirimsiz ürün kalmadı! Kamp sandalyesi 160 TL’ye, 6’lı çay bardağı 35 TL’ye, piknik seti 80 TL’ye düştü!

ŞOK’un 13 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, kamp sandalyesi 160 TL’ye, 6’lı çay bardağı 35 TL’ye, piknik seti 80 TL’ye düştü. İşte ŞOK 13 Mayıs fiyat listesi...

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

TÜGVA'da kira tartışması!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Tunceli’de sivil toplum kuruluşları ve halkın, dinci yapıların örgütlenmesine karşı giriştiği mücadele üzerine Tunceli Temsilciliği tabelasını indirmişti. Dersim Araştırmaları Merkezi’nin (DAM), vakıfa bu kuruluşlar için kira bedelinin alınıp alınmadığını sordu.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

İBB'de plan değişikliği krizi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp’teki TÜGVA Genel Merkezi için yapılan plan değişikliğine ilişkin AKP-MHP grubunun çoğunlukta olduğu İBB Meclisi tarafından alınan kararı veto etti. Meclis veto kararına direndi. 

İBB Meclisi'nde TÜGVA planları tartışması! 

TÜGVA için yapılan plan değişiklikleri İBB Meclisi’nde tartışmalara neden oldu. 

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

TÜGVA kamp Haberi

TÜGVA kamp

İhtiyaç sahibi öğrencilere yurt bursu veren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yeni akademik yılda büyümeyi hedefliyor. 2017 yılında 3 bin erkek öğrenciye yurt imkanı sağlayan TÜGVA yeni dönemde bu sayıyı 10 bine çıkaracak.


öğrencilerden yurt ihtiyacına yönelik sayısız mesaj aldıklarını ve Türkiye'nin birçok ilinde yurt hizmeti verilmesi adına gerekli çalışmaları hız kesmeden başlattıklarını söyleyen TÜGVA Başkanı İsmail Emanet, "Gençlerimizin sosyal ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış yurtlarımızda, idareci ve personelimizin desteğiyle öğrencilerimize huzurlu ve güvenli yaşam alanları sunma gayreti içindeyiz" dedi. Ayrıca Türkiye sıralamasında LYS'de dereceye giren öğrencilere yurt bursu imkânı sağladıklarını belirten Emanet, "Üniversite hayatı gençlerin gelecekleri adına son dönüm noktası olarak görülüyor. Ebeveynler için ne denli ehemmiyet arz ettiğini yeni kayıt dönemlerinde tekrardan şahit oluyoruz. Açıkçası biz öğrencilerimizin eğitim hayatları açısından...